Erikssons frispel

 Vill möta storlag. Själv valde jag bort Svenska Cupen igår och satt istället på Gamla Ullevi och refererade GAIS - DIF. Det var ett ganska självklart val eftersom att... ja... det var ju Svenska Cupen som var alternativet.

GAIS leder allsvenskan. Men matchen var inget vidare. DIF bättre på mycket men dåligt på det mest viktiga, GAIS dåligt men bra i vissa spetsmoment.

Igår glömde jag att blogga om  trots att det skedde mitt framför ögonen på mig. Hans frispel efter slutsignalen gav oss ytterligare en inblick i ett mycket facinerande idrottspsyke. Matchen mot AIK imorgon blir en rysare.

På Gamla Ullevi igår pratade vi i radiohytten om  som många (till min oförställda glädje) uppmärksammat, och tydligen är den citerad i allsköns mediesammanhang. Det ska bli intressant att se träffsiffrorna så småningom. Hursomhelst. Mitt i samtalet klev David Leinar in helt plötsligt och det blev ett ögonblick fyllt av gamla Ljungskileprofiler plötsligt - kändes det som. Leinar var på plats för att analysera matchen och såg påtagligt slimmad ut. Jag frågade om han fortfarande hade kvar vikten från i vintras då han tydligen tappade några kilon bland annat på grund av sjukdom och han försäkrade på min direkta fråga att så var fallet. Sen snackade vi lite om division ett också och det blir ingen lätt resa för någon försäkrade Motala-David, allra minst för Örgryte.

/SE

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".