Ali Mohammadian

Orättvist

Som Boyd Mwila alltid brukar säga när han förlorar ngt på träning, Orättvist!!!!! Så kändes det efter att ha sett matchen mot Trelleborg från sidan.

Vi var minst lika bra om inte bättre än Trelleborg och borde vunnit matchen men tyvärr har dem FCT dödaren Mattias Adelstam och herregud vad han pangade in både 1-0 och 2-1!!! 2-1 var ju ett sånt mål man ser i de stora ligorna, pang rakt up i krysset, otagbart!

Även om Zhubis pappa efter matchen tyckte vår målvakt Mäkki stod på fel ben hahaha Nja vet inte om jag kan hålla med denna gång pappa Zhubi :P

Vi spelade grymt bra fotboll på en plan som vi inte ska gå in på närmare mer utan bara konstatera att vi hade massa positiva saker att ta med oss till seriematchen på Söndag mot Motala. Med samma energi och spel så borde 3p inte vara några problem!

Boyd var magisk igår, tror han stod för minst 3tunnlar och x antal dribblingar och fixade straff, allt som saknas för den mannen är att ngn kan lära honom att göra mål för då är han en toppspelare på allvar! Men igår visade han att han ska spela på kanten där han kan få vända upp med bollen och ta fart för att kunna utmana backlinjen vilket han gjorde grymt bra igår!

Hela laget igår gjord en jättebra insats och det blir svårt att slå sig tillbaka in i laget nu när laget går så bra och så ska det vara, konkurrans måste finnas och ska tas som en positiv grej. Det är ngt LO verkligen fick in i våra skallar även om det just då inte alltid gick in i min tjocka skalle men man märker idag hur vi i laget stöttar och är positiva och glada hela tiden mot varandra, stämningen i laget är verkligen bra :). Om någon blir petad så är det inga sura miner eller incidenter. Ta bara Sund som exempel, han blev petad efter första matchen och körde på o när han fick chansen mot Skövde då kanske han var vår bästa spelare, grymt!

Känns som att vi håller på o lägger in en växel till och då kan vi bli svåra att stoppa, speciellt Oddevold får passa sig :P hahahahaa

Snart helg och det känns som alltid när det är fredag på jobbet, Jippi snart slipper jag detta ställe i typ 3dagar haha