Peter Zwetsloot Isaksson

Fredagstävling !!

Noterade att "en orolig småbarnsförälder" kommenterade min senaste lista.

Tänk vad man kan ändra sig när man blir förälder. I "orolig småbarnsförälder" ́s fall som har han blivit pappa, så är det ju en positiv ändring. Jag menar vid denna tidpunkten förra året så hade du varit skadad 5 gånger i vaden, 3 gångeri höften och en gång i Gluteus Maximus. Men i år har du inte haft en enda skada och ett fantastik högerbackspel.

På söndag är det återigen dags att upprepa de senast två matchernas prestationer och gå ut och kriga till sig tre poäng. Jag bävar lite inför genomgången av motståndarlaget Skövde. Denna gången är det Anthony som skall hålla i genomgången och risken för att man somnar är överhängande,

Tony är extremt noggrann vad det gäller taktik och spelsätt så jag gissar på att denna genomgång kommer ta ca 2 timmar.

Tänk vad fantastiskt det skulle vara om Bohus bataljon kunde höras lika mycket på Rimnersvallen på söndag som ni gjorde i Jönköping. Gör ni det så lovar jag en överraskning efter matchen. Nej Jocke - ingen smörgåstårta!!

Denna veckas tävling går i sommarens tecken:Som vanligt vinner man fantastiska priser. Messa ditt svar till 0709-67 66 47 innan 12.00 fredag.

P.S.

Såg på Alis blogg att han ville bli radiopratare! Det är nog ingen dum idé Ali.

Får du med dig Josef "målkungen" Daoud så kan programmet heta "Kärlekstips från Grottmannen och Gorillan!" Fyndigt va...? Där kan ni prata om bästa helkroppsvaxningar och korgflätning, samt ett och annat fisketips.

JAG LOVAR ATT LYSSNA !

All kärlek, och kom ihåg: Krama varandra i trafiken.
#1
Zwetten