Peter Zwetsloot Isaksson

Dagen-efter-träning

Igår kväll hade vi en lite lättare "dagen-efter-match-träning" och då är det lite lek och fri aktivitet. Vi började med att spela fotbollstennins, och ingen större skräll att mitt lag med

"Lillen", "Dega" och Jocke vann. Och så går det när man samlar lagets fyra tekniker i samma lag. Trots att alla försökte fuska mot oss, så vann vi hur lätt som helst.

Efter tennisen så gick Jan-Erik igenom matchen. Tur att solen var framme så man kunde ta sig en tupplur under hans fantastiska genomgång på 19 minuter, och under den tiden så slog han 472 ggr på taktiktavlan. Efter genomgången så var det dags för smålagspel och det lär ju inte gå till historien som det bästa Sören Ferm, Musen, Ibbe har presterat på en träning! Herregud, vad dåliga ni var!! Bäst var "lag 35 kǵs bjässarna" med Fligmark, Palmersjö, Maz och Sebbe. Ni var riktigt bra, eller så kan det bero på att ni inte spelade 90 minuter dagen innan, vad vet jag? Min egen insats var som vanligt helt prickfri.

Ikväll kommer vi säkert att blåsa på lite tuffare på träningen, och kanske vi får besök av någon mer åskådare än "Korpen". Det är alltid trevligt när ni kikar upp på träningarna.

Imorgon kommer Onsdagslistan - så håll utkik.

Mvh
#1
Zwetten