Peter Zwetsloot Isaksson

Onsdagslistan, försök nr 2

Hej kära vänner!

Detta blir försök nr 2 att publicera "Onsdagslistan" här på bloggen. Jag hade ett fantastiskt samtal med kanalchefen Peter Sundblad för en stund sedan, och det kändes lite som när man var i högstadiet och man blev kallad till rektorn för ett busstreck som man inte (?!?) hade gjort….. Men för både min och er del, är det nog rätt så bra att mina inlägg går igenom en censur innan dom publiceras här på sidan. ;)

Innan gårdagens träning så fick jag 15 fantastiska förslag på vad jag skulle lista idag, men efter en natt då jag inte kunde sova pga alla skamliga förslag från mina kamrater, så visste jag i alla fall vad jag INTE skulle lista. Nämligen: vem som Martin Smedberg Dalence och Daniel Berg skulle gått ut på date med...

Jag gjorde istället en annan lista. Som fastnade i censuren…..Så med facit i hand skulle jag alltså hållit mig till mina lagkamraters förslag …..

Vissa spelare orkar nog inte gå upp ur sängen idag efter gårdagens mördarpass, men eftersom undertecknad är grymt smart och blev målvakt har jag inga större problem med att komma upp ur sängen. Den närmaste kramp jag kommit i år är skrivkramp.

Jag var förövrigt planbäst igår igen och SÖREN var katasrtof allt var med andra ord som vanligt.

Igår var även fantastiska supportern Susann på besök. Kul! Men du är alldeles för trevlig för att stå och smyga i buskarna... Du är såååå välkommen!

I denna veckas lista kommer jag att lista "topp 3 målchester som Iko-spelare har haft genom åren".

Kanske lite lamt, men detta fick bli en snabbislista så att jag kan behålla traditionen med onsdagslistan vid liv.

3. Mattias Björkman

Killen gör mål mot Laholm hemma 2008, i sin andra seriematch för klubben.
Vad gör han då? Jo, killen vänder sig om mot klubbens ordförande och kysser klubbmärket!! Stort Björkis!

2. Ibrahim "Offside" Tahini

När han gör 0-5 mot Gautiod i 89́e minuten, så gör han en klassiker och drar av sig tröjan för att fira sitt mål. Men dom som firade mest var övriga spelare som kasserade in 250:- i böter från Ibbe p.g.a. onödig varning! =)

1. Petrit Zhubi.

Efter ett av sina 49 mål i Oddevold-tröjan, så gör han en löpning på ca 80 meter och hoppar upp i famnen på Stefan Vennberg. Det i sig är ju inte så fantastiskt, men att han under 80 meter sprungit och använt sin högerhand som en marackas och skakat handen till den grad att den nästan gått ur led, och resulterade i att Zhubi inte kunde kasta inkast under en hel höstsäsong är faktiskt lite roligt!

Imorgon har vi träning igen, och då får vi hoppas att våra sjuka spelare kan komma tillbaka i träning, för det har varit väldigt tunnt denna vecka och vi behöver all träning vi kan få innan den viktiga matchen mot Motala på lördag.

Ser på Ikós svenska fans sida att det är 20 anmälda supportrar till matchen mot Motala på lördag. FAN vad kul om ni löser en buss igen!

Mvh
En något skamsen #1 Zwett (NOT)