Ali Mohammadian

Hej igen

Tillbaka efter ett par dagars vila från bloggen haha

Spelade u-21 match i tisdags och det va längesen det kändes så bra. Jag har totalt svängt över till att jag gillar konstgräs till 100% med tanke på hur planerna ser ut nu. Man blir som två olika spelare en bra spelare på konstgräs och en mycket sämre o klumpigare på riktigt gräs.

Onsdagen var vi träningslediga hela truppen och igår var vi åter samlade för att börja laddningen inför söndagens roliga match borta mot ett lag jag aldrig mött, Lunds BK. Ska bli riktigt roligt att möta dem. Råder riktigt tuff och hård konkurrens nu i laget om alla platser så det är bra fart på träningarna. Igår låg fokus på spelvändningar som vi vart lite sämre på . Ibörjan kändes övningarna sådär men allteftersom så gick det bättre och vi fick till flera fina spelvändningar.

Läste även att Agon (Grattis) fått en plats till truppen mot polen i p18 landslaget och jag måste säga att det är helt klart välförtjänt!!! Den lilla kille har mycke boll i sig och är så säker med boll att det känns som att han skulle kunna spela i vilken liga som helst och så e han tuff och hård i närkamperna trots sin längd.

Hoppas verkligen det går bra i de två landskamperna, hoppas det inte gör att han missar ngra matcher med oss för han är en viktig spelare och vi behöver alla spelare!