Ali Mohammadian

4 matcher kvar

Det är nu 4 matcher kvar innan man kan gå på lite skön vila. Om 4 matcher kan man också börja se åt vilket håll det lutar för lagen i serien, vilka som kommer vara i toppen och vilka som kommer vara i botten.

Men om ja ska ge mig på gissning utan att ha sett Kristianstad, Varberg och Norrby så tror jag att Toppen kommer bestå av Lund, Varberg och FCT, det kommer vara den absoluta toppen. Resterande lag ser jag som mittenlag med små chanser att vinna serien och i botten tror jag skövde, motala, Husqvarna och även Oddevold om dem fortsätter ha otur med massa skador på nyckelspelare tyvärr.

Nästa match för oss är Norrby på måndag på vackra Borås Arena och det ska bli skoj. Vet att konstgräset kommer passa oss brå då vi får chansen att rulla bollen med högt tempo i backlinjen för att sedan få fram fina uppspel där mittfältare kommer med fart och kraft i djupet. Tror på en bra match mot Norrby och en stor chans att ta 3p vilket hade vart perfekt!

Känns som att i år så går vi alltid för 3p, märks kanske av att vi har noll oavgjorda poäng. Tidigare år har vi haft flera rutinerade spelare där vi på bortaplan kunde vara nöjda med 1p, kommer ihåg Darko som alltid sa – Ali, 1p det är 1p, viktigt i slutet av serien att ta 1p bortaplan hahahaha

Men nu i år har vi fler unga spelare och där är det fullfart framåt hela tiden, jag säger inte att det är fel, jag säger bara hur jag ser på det.

Är förkyld för 3e gången på 1månad, får skylla mig själv när jag inte använder jacka och hela tiden har på mig lätta kläder men fortfarande irriterande…

0-4 för Göteborg mot Djurgården, vilken käftsmäll och nu tappar dem Sigurdsson och kanske Hysen. Vart har Faltsetas tagit vägen, dem hade behövt en riktig killer som visar väggen och smäller på. En ny målvakt behöver dem illa kvickt. Adam på högerbacken behöver ju komma tillbaka, dyrestam in som mittback tillsammans med en ny mittback, plus Sebastian E på vänsterbacken hade vart min backlinje. Varför inte hämta hem Risp eller köpa hem Björn Andersson där snackar vi power! Sen så på mittfältet in med Faltsetas tillsammans med typ jawo från elfsborg eller ngn annan spelskicklig nr10 spelare, typ Andreas johansson från Odensen eller Pontus Farnerud sen på kanterna finns det alternativ i selakovic, sana, bärkroth, elmas plus ngt nyförvärv. På topp måste dem spela med 2 anfallare, IFK är 4-4-2 och där uppe kan Hysen och Pär Ericsson spela med Söder, Drugge som alternativ. I ett 4-2-3-1 så slår dem bara långa bollar på Hysen o det är för lättläst. Snacka om slöseri med talang att låta Pär E sitta på läktaren!

Men det är lätt att vara expert på läktaren. Hur som helst så tror jag inte Jonas är kvar som tränare året ut om det fortsätter såhär. Håkan Mild kan ha hur mycket fötroende som helst för honom men det finns även en styrelse som måste övertygas och framförallt spelare och supporters!!