Peter Zwetsloot Isaksson

Surt sa räven

Bordet var dukat och gästerna hade kommit, och det var grymt motiverande att gå ut och spela. Innan matchen så var vi helt övertygade att vi skulle vinna matchen. Matchen började också med ett aggresivt och viljestarkt iko som inte vek en tum i närkamperna. ÖIS skapade ingenting och Musen hade lekstuga med ÖIS högerback och kom runt gång på gång.

"Kroppen" och världens största Lind sätte ständigt ÖIS backlinje på prov och allt kändes bra.

I den 16 minuten slår "Musen" ett inlägg mot Lind som bröstar bort sin försvarare och bollen når fram till "Kroppen" som bara har att dunka in den i mål. Efter det så fortsatte vi att skapa halvchanser mot Öismålet och "BORDE", MÅSTE" gjort mål, men tyvärr.

I mitten av FÖRSTA halvleken blir världens största Lind hårt tagen för 35:e gången och jag är grymt imponerad och stolt över att ha en sådan medspelare som aldrig gnäller eller tappar humöret, och under denna perioden då världens största Lind ligger och blir omplåstrad så tar ÖIS över spelet lite granna men skapar inga chanser. 1-0 står sig halvleken ut.

I halvlek så bestämmer vi oss för att gå ut och fortsätta spela på samma agresiva sätt som vi gjort i 1:a halvlek, och känslan är fortfarande att vi kommer vinna detta.

2:a halvlek blåses igång och vi fortsätter att ha spelet och chanserna i matchen. I den 64:e minuten hände det som man trodde hade säkrat vinst för IKO, då ÖIS mittback Danny Ervik blev utvisad efter att ha tagit världens största Lind hårt för 36:e gången.

MEN ICKE!!! Då liksom förra matchen när Norrby fick en man utvisad så tappade vi spelet och blev nervösa och började enbart slå långa bollar, och jävlar vad dåliga vi är då. Sex minuter senare så gör vi ett fatalt misstag vid ett ÖIS-inkast och det får fanimig inte hända, för i fotbollens ABC så skall man alltid var 2 mot 1 i inkastläge vid hörnflaggan!
Men det var inte vi! Så ÖIS-spelarn som kastade inkastet fick tillbaka bollen och kunde driva in och måtta ett inlägg till en helt fristående ÖIS:are som kunde tacka för gästvänligheten med att sätta 1-1.
Efter detta så rycker vi upp oss och vaskar fram 3 chanser som borde resulterat i MÅL, men avsluten var dåliga eller måtrevakten bra......

Vi måste sätta chanserna, annars blir det som det blev idag.
I 93:e minuten så slår ÖIS en långboll som Sören halkar på och ÖIS spelaren blir fri och sätter 1-2. Fy fan (!!!!) vad surt! Det är inte första gången jag förlorar på övertid, men detta var nog den absolut tråkigaste och mest onödiga förlusten jag har upplevt! Det hjälpte inte att ta ett paket med sömntabletter igår kväll, för jag hade inte somnat ändå. Jag mår så dåligt över att vi skall klanta till det varenda jävla gång som det är mycket folk på Rimnersvallen och vi har ledningen i en match. Så TRÅKIGT!

Stort av Sören att hålla huvudet högt och ta på sig målet. Det visar prov på mognad. Och du skall veta Sören, att vi vinner som ett lag, och vi förlorar som ett lag. Ingen spelare klandrar dig för detta utan vi står enade bakom dig.

Sedan skall vi ta upp domarens insats igår: DEN VAR INTE OK, varken för oss eller ÖIS. Jocke skulle haft rött i första halvlek och vi skulle haft en solklar straff. Det är bara två exempel.

När jag och Leinar pratade med honom i halvlek så var vi båda lugna i tonen och helt överens med att om han bara blåser i förstaläget så kommer han inte att tappa matchen. Tror ni han gjorde det ? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Men jag fattar att han  bara är människa och att han kan göra fel som alla andra, men inte 250 gånger i en och samma match. Sedan så skyller jag inte förlusten på domaren, utan det är helt vårt eget fel!

Betyg:
3 Tankbåtar – Världens största Lind
2 Tankbåtar – Musen
1 Tankbåt – Bohus Bataljon

Grattis KIM KARLSSON till 101 matcher i IKO. Du har bara 19 matcher upp till mig nu, så du får väl fråga Madde om du får spela 1 år till så du kommer ikapp mig.

Nä, nu skall jag sura och gå och bajsa sedan bär det av till träning där jag skall köra skiten ur kroppen innan jag fokuserar på Rosengård på lördag. Och dem skall vi ÄTA UPP!!! 

Mvh
#1 Zwetten