Ali Mohammadian

Tre poäng igen

En kort sammanfattning av matchen i måndags. Inget gult kort för min del, har två gula kort på hela säsongen (en lite påminnelse till dem som tycker jag är en elak och hårig arab som bara sparkar ner folk på plan) och tre poäng till laget. Det var säkert inte kul att se oss spela i måndags. Men ibland behöver ett lag samla sig för omgruppera sig efter en rad mindre bra prestationer och fokusera på att hitta tillbaka till vinnarspåret innan man kan tänka på att glädja publiken med offensivt och frejdigt anfallsspel. Men missförstå mig inte, självklart vill jag och laget spela rolig och bra anfallsspel men just nu behöver vi kriga till oss lite poäng för att inte riskera att bli inblandade i botten.

För er som inte vet så är Benny Johansson Mr. FCT kanske om jag får säga mitt (vet att det finns fler som är lika engagerade och stöttande). Han har följt laget sedan starten och jobbat bland annat med hemsidan sedan dag1 egentligen.  Han ska nu ta en paus från sina uppdrag för FCT och det är tråkigt men förståligt att efter tio år behöva lite tid för att göra andra saker!

Kan bara tacka för allt du gjort Benny och hoppas du kommer tillbaka när du har tid igen, men till dess finns det fler folk som kommer att göra ett grymt jobb för FCT:s räkning. Du är en legend trots att du hejar på Aston Villa:P ha ha.

En kort notis till er som vill veta så gör jag mina sista matcher i FCT, nio matcher kvar av säsongen för att sedan antingen spela i något lag högre upp ifall möjligheten finns om inte så bara njuta av lite fritid och ta en paus från fotbollen tills jag vet vad jag vill göra. Har egentligen spelat kontinuerligt sedan boll och lek, men ska tillägga att jag själv valt det och jag ångrar det inte för en sekund. Men allt har sin tid och min tid i FCT är på väg mot sitt slut. Varför jag väljer att sluta kan vi ta en annan dag….

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista