Caroline Aronsson

Två poäng och 13 tårar...

Jag brukar inte kunna få fram sådana här känslor efter matcher, men igår föll några tårar från min kind.. Vilken lättnad. Spelet fungerade otroligt bra både i anfall och försvar och vi spelade med glädje.

Jag är stolt över mitt lag! H43 sa innan att Kroppskultur skulle bli en enkel match för dem, dom skulle punktera matchen snabbt och spara deras stjärna på bänken.... Hmm.. Jag kommenterar inte det mer, men tack för triggen! 

Härliga härliga seger, det blev mycket jubel i omklädningsrummet efteråt och det är vi fasiken värda efter alla fyspass i Rimnershallen!!!! Dock råkade jag lova en sak innan matchen att om vi vann skulle jag... Nyfikna? Det kan jag inte ta här! :P 

Nu är det bara herrarnas tur! Dom blev rejält överkörda uppe i Märsta. Men grabbar vi tror på er och nu jäklar får ni också bryta trenden!!! 

Jag har ju fått ett nytt jobb, som handbollsinstruktör på Agnebergsgymnasiet, väldigt trevligt arbete med fina kollegor! Jag håller i några träningar i veckan tillsammans med Sanjin (Kropps herrtränare) och han är verkligen helt fantastisk, jag kommer lära mig otroligt mycket av honom!