Peter Zwetsloot Isaksson

Seger igen

Sista hemmamatchen för året och naturligtvis blev det seger igen. Kollektiva IKO slog till igen! Just nu är vi en otroligt sammansvetsat lag och vi har en ruskigt bra stämning i laget. Synd att inte säsongen är en månad längre för då hade vi vunnit serien...

Matchen i lördags fick en tråkig början då Vega skadade sig i ljumsken efter tre minuters spel. Det är troligen till följd av alla salsakurser han har hållit under hösten, som gjort att den har blivit överansträngt. Men vad gjorde det, vi kunde ju byta in ”Glassen”.

I första halvlek var ”Glassen” fortfarande frusen, så han hade i mitt tycke lite problem att hitta rätt i sin position (mer om ”Glassen” senare). 1-0 fixade Jaconelli på en perfekt slagen frispark av ”Lillen”. Inte helt oväntat att Jaconelli gör mål för han har en formkurva som är på väg mot månen.
Efter målet så håller vi ett konstant tryck mot Sleipners mål och har en del chanser, samt en boll inne som blev ofattbart bortdömt för ruff.

I halvlek kom vi överens om att gå ut och göra en bättre halvlek än den första, och att se till att hålla nollan igen.

Andra halvlek började Jaconelli med att skoja upp deras back på läktaren, men tyvärr så brände han läget och Lind missade returen. Vi fortsatte att vaska fram chanser och i den 77:e minuten så hade ”Glassen” smält och han rann igenom Sleipners försvar och kunde knorra upp bollen i vänsterkrysset – helt sjukt!!!

Återigen fick ”Glassen” tacka gud och hela församlingen, och man blir otroligt glad bara av att titta på honom. Se bilden ovanför, som är tagen innan bollen sitter i krysset.
 
Några minuter efter detta fantastiska mål så hade ”Glassen” show i klass med det som Petrit Zhubi hade i IKO-tröjan för några år sedan. Tur att Sleipnerspelaren hade åksjukeband på armen annars hade han spytt av förvirringen. Tyvärr gick inte avslutet in i mål.

Sleipners enda målchans kom i 87:e minuten, men då var mr Zuperzero (vartee dåååååå) med på noterna så sviten fortsätter -- 500 minuter and counting.

Måste bara ge lite ris till Bohus Bataljon, eller rättare sagt en liten klick i bataljonen, va fan håller ni på med? Står ni en gång till och ropar att
spelare och domare är några jävla fi..... så kommer jag dra bollen i huvudet på er. Väx upp för fan!!!
 
Betyg:
3 Tankbåtar - Glassen Lira Lima
2 Tankbåtar - Markus ”efterkälken” Svensson
1 Tankbåt - Jaconelli
 
I morgon är det träning och vi börjar då fokusera på att piska till ett bakfullt Varberg och se till att knappa in ytterligare på Lembit Mandels klubbrekord! 

mvh
#1
Zwetten