Caroline Aronsson

Ett jäkla mål

Jag sitter just nu och funderar över om Johanna Söderqvist har någon smärtgräns?! Hon backar aldrig undan och tar stryk som värsta mannen, Johanna är min nya förebild. Jag ska också bli hård!

Ett jäkla mål ifrån en poäng. Känns ganska surt men vi måste ändå berömma oss lite för vi är på rätt väg. Taktiskt spelar vi jättebra matchen igenom men tekniska fel gör att vi förlorar, steg, fel pass, you name it.

Nervositet eller slarv det vet vi inte just nu. Jag säger inte det för att jag själv är kantspelare men vi måste verkligen börja använda oss utav alla på planen, mot H43 gjorde vi det och det resulterade i vinst! Fattar ni!!!!!

Det är ganska frustrerande att stå nere i hörnet och inte kunna vara till så mycket hjälp. Ta saken i egna händer kanske, men det är nästa moment.

Kul för herrarna att de vann över Eslöv, vi hann precis hem med bussen innan avkast i Agnebergshallen. Herrarna är väldigt bra framåt med bröderna Svernling, men bakåt måste de bli bättre...!!!

Vi i damerna har det helt tvärtom – stabila bakåt men framåt, njaa där måste vi verkligen bli bättre... Nu har vi ett litet uppehåll i serien på grund av EM-kval (kom igen nu Sverige) och sedan har vi ett ganska tufft schema framför oss med Sävehof, Spårvägen, Lugi och Skövde – seriens fyra bästa lag!