Ali Mohammadian

En spelare utöver det vanliga

Mitt bloggande för P4 Väst börja gå mot sitt slut. Så jag passar på att utnyttja det så mycket som går genom att skriva så mycket som möjligt:)

Genom att skriva här på bloggen så har jag känt mig som en mini-Simon Bank, haha, även om jag fått höra en del om min stavning, men det är väl lite charmen med en blogg att man får skriva hur man vill och om vad man vill.

Så idag tänkte jag skriva om en spelare som har varit med från starten i FCT, en spelare som spelade den klassiska snömatchen borta mot Falkenberg under den fantastiska säsongen. En spelare som aldrig fått de största eller flesta rubrikerna men som varit en viktig spelare säsong efter säsong. En spelare som inte någon i något motståndarlag, medspelare eller övriga folk har något dåligt att säga om.

Han har jobbat konstant i det tysta och alltid gjort ett 110 procentigt jobb på träning och matcher. Jag har aldrig hört honom gny eller klaga över att han har ont. Killen har inte bett om en massage på 10 år!? Killen är gjord av sten. Han är bland de tidigaste till träning och först att åka hem, för att hinna vara med sin familj.

Han har nog spelat flest matcher i FC Trollhättans unga historia. Han är en spelare som i mina ögon är en ledare, inte för att han är den som säger så mycket men mer för att han alltid föregår med gott exempel och det är den viktigaste egenskapen hos en ledare tycker jag.

Spelaren ifråga ska snart gifta sig och självklart gör han det off-season hehe (vi fotbollsspelare kan bara gifta oss i typ november månad, resten är ju säsong)

Denna spelare har kanske dragit på sig fem gula kort eller liknande under tio säsonger som back! Det är inte på grund av att killen är vek i närkamperna, tvärtom! Men han är smartare än de flesta av oss och vet att det hjälper inte att skrika på domaren utan han bara kör på, hela tiden!

Jag vet inte vad som händer i hans fotbollskarriär efter denna säsong då jag vet att hans kontrakt likt mitt går ut, men allt jag vet är att jag kommer sakna honom som lagkamrat ifall vi inte spelar i samma lag någon mer gång. Som vän vet jag inte, haha, nejdå han är en god vän och har ställt upp många gånger, framförallt när jag brusat upp på domaren i matcher till exempel hehe, för det har ju hänt.

Denna spelare har haft nummer nio genom alla år och han har fått en del skit för det, haha, men i mina ögon kunde ingen bättre spelare haft nummer nio så jag bockar och bugar för FC Trollhättans nummer nio Fredrik Olsson som vinner över mig i antal säsonger i FCT och säger stort grattis till ditt stundande bröllop!

FCT:s gentlemannapris får du från mig Fredrik för alla dina insatser genom åren! Kung är du!

En "riktig"träning kvar innan match imorgon mot Sleipner där jag hoppas alla inser allvaret i att visa sig från sin bästa sida och vilja vinna matchen, för har vi inte den inställningen så kommer det gå åt helvete. Man är aldrig bättre än sin sen senaste match och ifall vi gör en plattmatch så kommer vi inte kunna få revansch förrän nästa säsong och det är långt kvar till dess. Tre poäng på lördag är det enda som gäller för att avsluta säsongen snyggt!