Peter Zwetsloot Isaksson

0-2 och 590 minuter

Vad var det jag skrev i torsdags??? Jo, just det: 0-2 och 590 minuter var det ja!!

Vi samlades på Thordéngården tidigt på lördagsmorgonen och det var ett avslappnat gäng som satte sig i bussen. Den enda som var stressad var Arne, han hade fullt upp med att se till så att inga spelare hade smugglat in kaffe i bussen. För är det något Arne hatar så är det kaffedrickande i bussar.

Vi hade även finbesök i bussen utav Leif "Radiorösten" Lindvärn och Lars-Inge a k a "mr Gant". Kul för dessa två herrar att få se hur det fungerar och känna doften av fis och svett samt höra Musens torra skämt om Vegas syrra. Lägg av med dessa skämten MUS!!!!

Vi stannade och käkade i Varberg och det var i samma klass som på Hallandsåsen. Med andra ord hade det varit godare och käka en näve grus med senap på.

Framme på den magnifika Påskbergsvallen så var det fullt ös. Stirriga funktionärer som sprang runt med walkietalkies och såg rediga ut.

Där bestämde vi att idag skall vi köra ner deras firande i rumpen på Varbergsspelarna.

På uppvärmningen strömmade det in folk på arenan och jag såg på Henrik Palmersjö hur nervös han började bli, benen skakade och detta smittade av sig på Musen. Dessa två spelare har nämligen gjort sig kända för att alltid skita ner sig när det är mer än 650 åskådare på matcherna. Men denna dag så motbevisade dessa killar detta, och Palmersjö gjorde sitt livs match.

Kul för honom och fantastiskt roligt för IKO, eftersom det enligt Lien satt 200 agenter på läktaren för att specialstudera Henrik. Kanske får vi se Palmersjö dyka upp i tv-rutan under våren?? Kanske i en Lazio-tröja, eller en match på TV4-sport när Brage möter Väsby, vad vet jag.

Musen briljerade med att - som han brukar säga: "Jag kör skit med deras ytterback... " Och det gjorde han verkligen, för den killen behöver inte åka till Liseberg på ett bra tag framöver.

Matchen i sig var som vanligt en otroligt stabil insats från vår sida, och vi vinner helt rättvist med 0-2, genom två mål av Palmersjö.

Jag vill passa på att ge alla spelare i truppen en stor klapp på axeln för en fantastisk sista månad på säsongen. Och jag kan lova att om vi hade spelat en månad till så hade vi gått ikapp och förbi Sylvia som hamnade på kvalplats.

Sedan måste jag för sista gången i år ge en jätteapplåd till Bohus Bataljon som fyller en hel buss till Varberg för en betydelselös match en kall lördag i oktober. Kärleken är besvarad skall ni veta! TACK FÖR I ÅR!

Betyg:
3 Tankbåtar - Henrik Palmersjö
2 Tankbåtar – Musen
1 Tankbåt - Gustav Granqvist

Nu är det bara två träningar kvar innan kontraktet med IKO går ut för merparten av oss spelare. Så ni som vill få chansen att se dessa giganter en sista gång, så är det träning på tisdag och torsdag mellan 17.00 - 18.30 på Thordéngården.

Är det någon som möjligtvis vill försöka göra mål på Mr Zuperzero är ni välkomna att komma upp och göra ett försök.

Detta är mitt sista blogginlägg här på P4 Väst och jag tycker att det har varit en rolig grej att göra, och jag ber om ursäkt till er som har fått en del skit här på bloggen under året, men allt är skrivit med kärlek.

Sedan så undrar jag för sista gången: NÄR I HELVETE SKALL NI LAGA DUSCHARNA PÅ RIMNERSVALLEN?

Over and Out
Il Capitao
#1
Zwetten