Gabriel Bridholm

Då var det dags - premiären!

Hej på er alla goa bandyvänner!

Nu är jag på plats för mitt första inlägg här på spelarbloggen. Ni som är bandyintresserade vet säkert redan att jag vaktar målet i IFK Vänersborg, och gör där min tredje säsong. Min aktiva karriär startade jag redan som 5-åring i min moderklubb Kållands BK. Under åren som gått har jag även hunnit representera klubbar som Villa - Lidköping BK, Sandvikens AIK, Gripen – Trollhättan, och nu då IFK Vänersborg!

När jag inte blir beskjuten av bandybollar, lägger jag mycket tid på min familj. Har en liten dotter på åtta månader samt en underbar sambo där hemma som behöver all den kärlek de kan få!

Här på bloggen kan ni förvänta er att läsa om allt som händer i och runt omkring IFK Vänersborg. Jag skall försöka få er att ryckas med i de härliga vinsterna vi tar, de hårde skotten jag räddar samt de underbara sakerna mina lagkamraterna gör bort sig med under vintern!

Som sagt, håll nu ögonen öppna här på bloggen och följ mig och mitt IFK under vintern! Var heller inte rädda för att komma med kommentarer och åsikter som rör den underbaraste sporten av alla – BANDY!

Forza IFK VBG/Gabbe

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".