Gabriel Bridholm

En poäng i tabellen

Skönt att ha spräckt nollan i tabellen redan första matchen! 6-6 mot Hammarby får ändå ses som ett godkänt resultat. Som matchen utspelade sig, hade det lika gärna kunnat bli vinst som förlust. Stämningen i laget har varit på topp efter fredagens match, och vi har fram tills idag hunnit med tre träningar.

Ikväll skulle vi ha spelat match på Heden i Göteborg, mot nykomlingen GAIS. Tyvärr blir det inte så, då vädergudarna inte tillåter kyla. Trist för GAIS som får flytta sina två inledande hemmamatcher av serien.

Personligen skulle jag tycka att det hade varit häftigt med väder som i Florida. Tänk er att glida ner på träning i sina flip-flop, nercabbade bil och en go solbränna på det. Helst skulle man även kunnat leva på bandyn, och slippa arbeta vid sidan om.

Nu är ju tyvärr inte en bandyspelares liv såpass glamoröst, men drömma ska man tillåtas få göra ibland! Istället får man stressa från jobbet, i mitt fall som lärare, direkt till träning. Ingen cab har man heller, utan en Peugot som får slita hårt på vägen mellan Trollhättan och Vänersborg. Väl på träning skall man prestera på topp efter att ha arbetat åtta hårda timmar under dagen! Det ni, inte är vi något Real Madrid precis, för er som trodde detta.

Ikväll är det ledigt för samtliga i truppen. Kvällen spenderar jag tillsammans med min familj. Håller nu på med att vänja min dotter att hantera en boll på bästa sätt. Det skall läras i tid!

Det är även dags att börja fokusera på fredagens match borta mot Edsbyn. Ska bli kul att få komma upp till ”Byn” och se hur bönderna står sig mot vårt kära IFK. För övrigt har vi cirka sju timmar i buss enkel resa upp till Edsbyn. Ni som sitter inne på lite roliga aktiviteter man kan göra på en buss, får gärna dela med er! Kommer nog även ha en hel del tid att hinna med lite bloggande på denna resa. Så håll ögonen öppna, vi hörs snart på nytt!

25:an/Gabbe

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".