Peter Zwetsloot Isaksson

Vilken fantastisk plan !

Hej

Idag är det torsdag och för väldigt många är dagen förknippad med ärtsoppa, men för mig är torsdagar likställda med träning.

Mellan åren 1992 - 2002 var även torsdagar förknippade, med kanske världens bästa tv-serie.
Kl: 20.00 varje torsdag satt jag som klistrad vid tv´n, och njöt av signaturmelodin. 

Och då menar jag naturligtvis signaturmelodin till Rederiet.

Tyvärr så lades den ner, och jag samt Håkan Sävendal på Bohusläningen är fortfarande bestörta över detta faktum.... (eller hur Håkan).

Men skit nu i det!

Ikväll skall vi träna, och så skönt det skall bli att få springa in på en fantastikt grön och jämn plan!

Nä just det, det var inte Gullmarsvallen i Lysekil vi skulle träna på! Hur kan jag glömma det? Måste vara åldern.....Som ni ser på bilden, så är min gräsmatta utanför mitt hus i klass med vissa delar på Rimnersvallen (och då sådde jag för 3 veckor sedan).
Stackars vaktmästarna som jobbar där!

Jag vet att det inte är ERT fel att den ser ut som den gör! Ni gör alltid ert yttersta för att den skall vara bra, men vad sysslar era chefer med ? Ser de inte hur det ser ut?
Hade jag vart friidrottare och hoppat längd så hade jag nog tänkt mig för en eller två gånger innan jag hoppade i den hoppgropen !

Gött att få maskroser i röva när man landar. Eller som på denna bilden, mitt i ett 5000 m lopp ta ett snedsteg i detta hålet (Se bild)!
Jättekul eller hur...??

Nää, jag tror ni skall ringa "Kung-Kenny" i LSK, för han verkar kunna det där med planskötsel. I alla fall om man läser Bohusläningen idag!

På söndag möter vi Skövde hemma, och då jävlar skall vi ta revanch!

Hoppas ni åskådare kan ge oss en chans till, så vi kan visa hur bra vi egentligen är !
 
Mvh
#1
Zwetten