Peter Zwetsloot Isaksson

Karlstad på Söndag. 50/50

Hej mina vänner.

På söndag kör vi upp i de värmlänska skogarna, och det skall bli kul att se om KBK har lyckats lägga sin ilska mot Oddevold bakom sig ännu. Men den risken är ju inte så stor va?

För er som inte vet vad det handlade om, kan ni läsa Torbjörn Arvidssons emineta artikel på denna länk: http://bohuslaningen.se/sport/1.982960-klubbar-uppmanas-stotta-karlstad-bk

För egen del är jag tveksam till att medverka, men tanke på att min älskade fru är höggravid och vårt andra barn kan komma när som helst. Men finns det någon som kan låna ut sin helikopter till mig så skall jag nog kunna vara med, för det hade vart underbart att få piska till Karlstad BK och se Viktor Olssons pappa stå och lipa vid sidlinjen för att ”stora-stygga-elaka-fuskiga-Oddevold” har varit stygga mot hans lille Viktor.

Denna vecka har vi kört på stenhårt på träningarna och ett stort glädjeämne är att ”Snowbordåkaren” allt mer börjar närma sig en riktig träning, och det tycker jag är jättekul.

Hoppas nu bara att ”Snowbordåkaren" kan hålla sig från att åka skatebord nu när allt grus har försvunnit från asvalten, så att han inte bryter andra nyckelbenet också.

Sedan behöver en spelare i Oddevold komma i kontakt med någon person på Hemtjänsten som är bra på att lägga om åderbråck. Denna spelare har även andra ålderskrämpor som han behöver få hjälp med, så om det finns någon där ute så ring mig på 0709 - 67 66 47 så kan jag ge nr till ”Svarteorm”…

Och slutligen ett stort + till vaktmästarna som lyckats med att få en riktigt bra plan på Bodele.

Vi höres

#1

@ZIsaksson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista