Peter Zwetsloot Isaksson

En måndag utan ångest

Annorlunda att vakna upp en måndag och inte ha ångest...Gårdagens match mot Karlstad var en ren och skär krigarmatch.

Jag skall aldrig gnälla på Rimnersvallens plan någon mer gång efter ha spelat på Tingvalla i Karlstad, för dra åt pipsvängen vad dålig den var!

Det hade till och med varit omöjligt för Messi att ta emot bollen på 1 tuch!

Sedan skall vi vara glada att KBK troligen lånat in en spelare från stadens ruggbylag "Karlstad Crusaders", för han lyckades med konsttyckat att mosa Mentor "Näsan" Zhubi efter 8 minuter, med påföljd att han fick syna det röda kortet.

Men eftersom "Näsan" är gjord av albanskt stål, så repade han sig bra och kunde efter en stunds gullande vid sidan av planen ta sig in i spelet igen.

Med en man mer, så kontrollerade vi matchen på ett behagligt sätt. Men eftersom planen var KATASTROF så vaskade vi inte fram några klara målchanser, men vi visade ett härligt tålamod  och  pumpade på mot KBK säckförsvar. Och till slut fick vi uttdelning genom Johan "Vargen" Patriksson, som kunde springa igenom på en perfekt avvägd långboll av Joakim Jensen.

Nu tar jag pappaledigt resten av denna vecka, men först skall det delas ut betyg.

Betygen
3 tankbåtar
- Bohus Bataljon
2 tankbåtar - Sören Ferm
1 Tankbåt - Robert "Lillen" Johansson

Sedan måste jag tacka de arma själar som tog hand om vår pensionär med åderbråcket, och såg till så han fick i sig lite grillmat under söndagen.

Samt min fru Paula, som även hon höll tätt hela matchen.
 
mvh
@ZIsaksson
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista