Peter Zwetsloot Isaksson

En liten prinsessa och 6 poäng rikare!!

Då så mina vänner, nu är min pappaledighet över för denna gången. Det har varit 14 fantastiska dagar som har resulterat i en sockersöt flicka (och ja, hon är lik sin mamma därav sockersöt) samt två segrar mot LB/07 och igår mot Sylvia.

Jag hoppar över de senaste 13 dagarna och hoppar på gårdagen direkt.

Sista rövresan 2012 skulle igår avverkas, och under hela förra veckan så har vi undrat över vilken väg som är snabbast till Norrköping från Uddevalla.

Vi har ju Pep Guardiola som tränare, och han har ju som bekant ett par hundratusen högskolepoäng i div ämnen, och tydligen är geografi ett utav dessa ämnen. Så likt den diktator han är, så skulle vi åka via Göteborg. Mest beroende på att "Jan-Erik minifilosofen Lien" bor i Göteborg. Men han skyllde på att denna vägen är 20 mil närmare.......... 

När jag satte mig på bussen i Uddevalla så fick jag en go känsla i min portvinstå att detta kommer bli en säker seger, och som vanligt hade jag rätt känsla.
Matchen vann Johan "Vargen" Patriksson på egen hand med sina tre mål. Visst så var det 2 målvaktstavlor och en straff - men ändå!!! 

Visst så var vi ytterliggare 14 spelare och 5 ledare samt 20 fantastiska supportrar som hjälpte till, men idag ger vi all cred till "Vargen"
Sött är det också när han efter matchen sitter i, sina en gång vita kalsonger, och bara njuter av att vara hjälte och visar hur ödmjuk han är. Hade de varit "Musen" så hade han hållit ett långt föredrag om sina mål och då hade vi varit kvar i omklädningsrummet ännu.

Tom Ekliden...... denna legend spelade 85 minuter utan att behöva läggas in på sjukhus med dropp, lägga om liggsåren eller behandla åderbråcket.
Att du tar en fruktansvärt klantig varning är förlåtet, och lagkassan tackar för påfyllningen med 200:- för varningen, samt 70:- för sen ankomst till samlingen.
 
Ni som följer IKO vet att vi inte har en jättestor trupp, och nu har vi följande spelare skadade:
 
Mentor "Agenten-Näsan-Medina" Zhubi
Albin "Den matige"
Robert "fram/baksidan-Lillen" Johansson
Sebastian "Snowbordåkaren" Jaconelli
 
Sedan är Tom "Åderbråcket" Ekliden och Andreas "DJ bryr" Lind avstängda.
 
Men skit samma, vi får se till och låsa in "Vargen" i en kuvös denna vecka, så kommer vi säkert att göra en bra match nästa omgång också.

Betyg:
3 tankbåtar - Johan "Vargen" Patriksson
2 Tankbåtar - Angelo Vega
1 Tankbåt - Bohus Bataljon

Mvh
@ZIsaksson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".