Peter Zwetlsloot Isaksson

Seger igen, och supertalangen gjorde mål

Resultaten i serien gick vår väg under lördagen, så det var en otroligt viktig match för vår del igår när vi mötte Norrby på Rimnersvallen.
Ett poängtapp igår hade varit ödestigert i vår jakt på topplagen. Men just nu är vi en harmonisk grupp där alla drar åt samma håll, så jag var helt 100 % säker på att vi skulle vinna denna matchen med.

Visst hade vi en del skador och avstägningar på spelare, men det spelar ingen roll för även om vi har en liten trupp så har den en otroligt hög nivå på samtliga spelare.

Matchen i sig var väl stundtals en uppvisning i sidledsspel från Norrbys sida, men det visste vi om. Och det är inte så roligt att titta på, men det spelar ju tydligen inte någon roll om vi spelar bländade fotboll, för det kommer ju inte mer än 500 pers ändå !?!

1-0 kom i 35´e minuten då Jocke Jenssen slog en misslyckad krossboll, där Norrbys målvakt stod för ett tveksamt ingripande. Så Dan-Henrik "supertalangen" kom först på bollen och stötte in bollen i mål. Vi trummade på under resterande del av första halvlek och allt kändes lugnt och tryggt.

2-0 kom i 52´a minuten med en patenterad "Mus-löpning" där Johan Patriksson frispelade Mattias "Musen" Karlsson som dunkade in bollen. Skönt för "Musen" som har haft en liten svacka under våren och han visade igår att formen är gryende!

3-0 dröjde till den 90´e minuten då Johan Patriksson satte en straff. Men innan dess så skulle vi gjort 4 mål till!! Och det är ett smärre mirakel att vi inte gör mål på dessa chanser.

Betyg:

3 Tankbåtar - Joakim Jenssen
2 Tankbåtar - Sören Ferm
1 Tankbåt - Musen

Denna vecka är det tillbaka till konstgräset eftersom vi möter Anton Hyséns Utsikten. Ett lag som har ett stort hat mot oss i Oddevold och springer/sparkar/kämpar ännu hårdare mot oss än vad många andra lag gör. Så det gäller för oss att vara smarta och visa kyla. Ser att OKS (Bohus Bataljon) har en rekordresa till denna matchen och det är idag drygt 70 anmälda! Så ni som inte har anmält er gå in på http://www.ikosupport.se/ för mer information.

Mvh
@ZIsaksson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista