Peter Zwetsloot Isaksson

Omstart

Hej!
På måndag startar höstsäsongen, i kanske den viktigaste matchen som Oddevold har spelat på många år. 

Visst har vi spelat många matcher som har gällt både avancemang eller att klara oss kvar i serier, men denna matchen är speciell på så sätt att vid vinst så har vi ett jätteläge att befästa vår plats i toppen av div 1 södra. Och vid ev förlust så får vi sikta in oss på en kvalplats. Trots att det är 11 matcher kvar efter Öis-matchen så är detta en lite fingervisning om hur hösten kommer att se ut.

Vi har tränat på bra under ca 2 veckor och hela truppen är frisk. Ev så kommer truppen att förstärkas inför hösten, men jag personligen känner ingen stress av att förstärka. Vi har kanske seriens bästa lag på pappret, och vi ligger förnärvarande på en 3´e plats, trots att vi under våren inte har presterat någon större fotboll, samt att vissa spelare har underpresterat något otroligt. Kan dessa spelare få lite självförtroende och komma upp i normal standard så har vi åtminstånde 4 nyförvärv i dessa killar.

Hoppas att folket i Uddevalla kan sluta upp på måndag kväll och stötta oss mot Öis för denna gång så lovar jag att vi kommer bjuda upp till dans!


Vi hörs!
@ZIsaksson