Peter Zwetsloot Isaksson

Utsikterna förbättrades

Gud, vad roligt med seger igen!

Vi har nu kryssat 3 matcher i rad (dock mot bra motståndare), men det är en helt otrolig skön känsla att vi dels kan bryta 031-förbannelsen, och att vi kan behålla
en ledning.

Tom Ekliden visade varför han en gång var en allsvensk spelare i bk röva, och Angelo Vega visade varför vi inte behöver någon ny spelfördelare på mittfältet. 

Första kvarten i matchen var vi helt plötsligt tillbaka till förra hösten och denna vårens träningsmatcher i vårat passningspel, och vi hittade
ytor bakom "Let´s dance Sigrids" partner. Han skall nog fortsätta med dans och Fångarna på fortet ...

1-0 kommer efter ett klassiskt Barcelona anfall där våra 3 kronjuveler (Lind, Kroppen, Vargen), bra uppbackade av Hiavartha (Vega), som verkligen rullar upp Utsikten och 1-0 är ett faktum.

Utsiktens Alexander Angelin kvitterar på volly, men eftersom jag inte har någon större lust att slänga mig denna kvällen, samt att jag funderade på om jag skulle sy raksöm eller sicksack på min frus gardiner, så släppte jag in en lös boll. 

Just när bollen gick in i mål så tänkte jag för mig själv: "Röva där rök ju mitt feta kontrakt med Skärhamn 2013, men skit samma jag får väl peta navelludd och vara curlingförälder istället".

Vi har fortfarande övertaget i matchen och spelar oss fram till en del lägen, även om Utsiktens målvakt gör ett par klassiska radioräddningar så kommer vi inte till de hyperfarliga lägena.
 
I halvlek så slapp vi en "hårtork" från Lien denna gång, och vi sa att vi skulle visa tålamod under andra halvlek, vilket jag tycker att vi gör.
2-1 sätter Tom "kroppen" Ekliden efter ett smörpass av Hiavartha (Vega).

Under resterande del av matchen så kontrollerar vi tillställningen och Johan "vargen" borde ha satt spiken i kistan. Men han lyckades med konst-stycket att missa öppet mål, och där rök väl även hans chanser att få kontrakt med Skärhamn ...

Utsikten fick en bra chans i 2´a halvlek, men deras fria spelare sköt ett hårt skott, så jag han inte flytta på mig och bollen gick till en resultatlös hörna.

Seger och smilfinkarna dök upp i Rimnersvallens kattakomber, med andra ord allt var som vanligt när vi vinner ...

Vi har tydligen fått ett par nyförvärv under denna veckan, men vilka det är vet jag inte om jag kan skriva här.

Men en del av dem har spelat i Oddevold förr, och det är ju kul att man visar sådan klubbkänsla att man kan pensionera sig i sin moderklubb.

Nu har vi minst 9 matcher kvar att spela denna hösten, och jag hoppas innerligt att det räcker hela vägen, och att vi kan komma upp i över 2000 pers en gång till detta året under en hemmamatch.

Glöm inte att anmäla er till supporterklubbens bussresa till Borås på måndag.

mvh
 @ZIsaksson