Peter Zwetsloot Isaksson

10 snabba med Kim Karlsson

Ja du, Kim. Nu sjunger din karriär på sista versen.

Hur tycker du att den har sett ut?
– Jättekul att du tycker att jag är på sista versen!!! Nästa fråga, tack.

Du har ju spelat i Oddevold i 9 år men ändå inte lyckats producera något mål offensivt, men ett par 100 bakåt..... varför gör du inte mål?
– Säger mannen som kastar in bollar i mål… OM du ska intervjua folk så tycker jag att research vore på sin plats , 7 år har jag varit här och jag tycker nog att jag får fel sorts bollar att jobba med. Jag känner att jag har det i mig men målskyttet har inte riktigt lossnat. Jag känner inte stödet från tränare eller lagkompisar så det låser sig i avgörande lägen!  

Du har ju gått från att vara firad stjärna, när du kom från FCT, till att nu tillbringa tillvaron undanskymd på högerbacken. Hur kommer det sig?
– Det har nog med åldern att göra, man har inte samma behov av att synas eller få rubriker som en viss herr Isaksson. Jag är glad om laget vinner!

Vem är den bästa spelaren du har spelat med i Oddevold?
– NEJ Peter, det är inte du!!!!!

Vem är den sämsta spelaren du har spelat med i Oddevold?
– Håller jag för mig själv…

Vad tycker du att föreningen Oddevold är bäst på?
– Skulle inte denna intervjun handla om mig?

Vad tycker du att föreningen Oddevold är sämst på?

– Sämst? Man har mycket som man kan bli bättre på...

Är det en trygghet eller en nackdel att ha sin svåger resp sin buksvåger i laget?
– Helt klart en nackdel, Helt plötsligt har man blivit en hackkyckling för att ”Lillen” har Sveriges bästa vänsterfot och jag inte har lika bra fot… Tidigare i IKO så har alla haft lika dåliga fötter men nu syns helt plötsligen skillnaden. Man blir ju hela tiden jämförd med honom och det är ett tungt ok att bära… Men han stöttar och pratar mycket med mig efter träningar och matcher och det är väldigt skönt. 

Jag tackar en mycket bitter Kim Karlsson för en totalt meningslös pratstund!  Och måste nog erkänna att jag har en bit kvar till Torbjörn Arvidssons nivå när det gäller att ställa frågor......

Mvh
@zwetten1