2-1 – men kommer detta att räcka?

11 raka utan förlust, och allt flyter på som det skall. Men tyvärr finns det många frågetecken som skall bli utropstecken om vi skall lyckas nå ett kval. För Öis är i min värd klara för superettan 2012, så det är lika bra att vi har fullt fokus på att snuva Lund på 2:a platsen.

Visst har vi en god chans att gå dit, men som läget är i skrivande stund så har vi 4 mål sämre målskillnad för att ligga ensam 2:a.

Och skall vi ta in det på 3 matcher, så MÅSTE vi:
– Börja sätta våra målchanser (Nu borde vi gjort minst 3 mål till i senaste matchen).
–Ge fan i att slappna av i slutet på matcherna och släppa in SKITMÅL.

Vi har som sagt 3 matcher kvar, och utav dessa är det 2 borta och 1 hemma, där vi skall börja med att möta Gautiod, ett lag som är piskade till att vinna sina 3 sista matcher. Och de spelar på en liten plan och det kommer bli en ruggigt svår match för oss.

Sedan skall vi åka till Kristianstad,. Där har jag aldrig vunnit en match, samt att de inte har något att spela om, så de kan gå ut och spela avslappnat. Och de har ett lag som borde ligga högre upp i tabellen.

Sista matchen är mot Sleipner. Sleipner har vaknat till liv, och i allra högsta grad krigar om nytt kontrakt.

Så ni förstår att vi inte har en lätt resa framför oss.

Man hur skall vi då lösa detta undrar ni?
– Vi har Johan Patriksson som gör mål på var 5´e chans, och då har han gjort 23 mål hittills.

Tänk om han gör mål på var annan....

– Vi har Tobbe Chipsröv och Taco-Albin som har vunnit slaget på mittfältet, och det kommer vara extremt viktigt i dessa 3 kommande matcher, att vi fortsätter vinna slagen där.

– Angelo Vega är med i landslaget i Futsal (vad det nu har med saken och göra vet jag inte, men fräckt är det!)

– Mentor Zhubi kanske kan signa hela Gautiod, Kristianstad och Sleipners spelartrupper till sitt stall, så spelarna känner att de inte vill prestera mot oss.

– Sedan har vi div 1 södras mest rutinerade spelare i Jocke Jenssen, även om han sitter på bänken, så är han otroligt viktig med sin rutin.
 
– Tom "Kroppen" "Knoppen" "Krocken" Ekliden har vaknat efter ett och ett halvt år i dvala, och fått tillbaka sin smått psykosiska blic. Så han verkar vara på G.

– Sist men inte minst, så överklagar vi om vi inte skulle gå till Kval........

P.s.

Ni som var på matchen senast märkte säkert att Kim gick av i halvlek. FAAAAN vad divig han blivit efter att han gjort sitt första mål!!!!
Han hade tydligen sagt: "det räcker med 45 minuter för mig idag, så ni kan låta min svåger spela de sista 45....."

MVh
@Zwetten1