Nossebro är en jävla fin by

Ja, så äntligen fick vi spelat matchen mot Gautiod, som skulle spelats i söndags. Men eftersom Oddevold besämmer över vädret, domare, svenska fotbollförbundet, FN och NASA Så fick vi ju matchen flyttad till Nossebro.

Och vilken tur för Gautiod att vi fick spela på en plan med fullmått. Hade vi spelat på Lunnevi, så hade ju varenda boll Gautiod passat iväg hamnat 10 meter bakom vårat mål!

Men nu så hamnade ju nästan varje boll i vår 16 metare istället.

Nä, nu var jag kanske taskig. Allvarligt talat så är Gautiod ett tungt lag att möta, och vi skall vara glada att vi får med oss 3 poäng i denna matchen. Lite synd om Gautiod skulle åka ur Div 1, för publikmässigt sett så är det bättre att de spelar kvar, än övriga bottenlag som bara har 46 åskådare på sina matcher.

Och Gautiod kan ju vara en inspirations källa för övriga småklubbar, där man kan visa att det går och spela på en hög nivå även att man inte bor i en stor kommun/stad.

Albin Pettersson gör sitt första mål i Oddevold med en riktig "tjottablängare" rätt i krysset. Sedan har Johan Patriksson en bra nick, men det är i stort sett det enda vi skapar i heta målchanser, och det säger väl en hel del om hur svåra Gautiod är att möta.

Men vi vinner igen, och det är en jävla styrka att gå ut och vinna på beställning varje gång. Hoppet om en kvalplats lever vidare fram till den 27 oktober. Då vet vi med 100% säkerhet om vi går till kval.

Först skall vi lyckas besegra Kristianstad på lördag och det blir en tuff melon att knäcka.

Nu fick vi lite skador igår, samt ett geni som drog på sig karriärens sista röda kort........

Men vi är 22 man som har kämpat ihop sedan 7´e januari i år, och det är NU de som får chansen att spela, faktiskt också skall prestera. Och inte tycka synd om sig själva för att de inte har spelat tidigare i år.

För er som är intresserade av att följa matchen live, kontakta då OKS på deras hemsida för att boka plats i bussen.

Och för er som är fotbollsnördar så kan ni kika på vår träning imorgon på thordéngården kl: 16.30.

Och JA, "Decembervägen 10" – vi tränar faktiskt ibland.

mvh
@ZIsaksson