1 av 9
Björn rörde dockan och Karin på samma ställe. Men i glasögonen såg hon bara att han rörde dockbenen vilket ställde till det lite i hennes huvud. "Varför känner jag på mina egna ben när han rör dockbenen?".
2 av 9
Karin är nöjd med sin nya huvudbonad, "Jag känner mig som en i Star Wars".
3 av 9
Jesper får reda på varför hans mage kaosar så mycket när han ätit pizza.
4 av 9
Med den här på huvudet ser man en live-film direkt framför ögonen eftersom "glaset" är små tv-skärmar. De här används för att lura in människor i illusionen att de är jättestora eller små som barbiedockor.
5 av 9
De här två kamerorna filmar dockans ben och visar upp dem live i specialglasögonen vi har på oss när vi ligger på experimentsängen.
6 av 9
Jesper freakade lite när han trodde att Björn skar honom på snoppen under experimentet med den här kniven.
7 av 9
Björn visar ett par gigantiska ben som används för att lura människor till att tro att de är fem meter långa.
8 av 9
Det var här experimentet utfördes - Cyber-psychology laboratory!
9 av 9
Henrik Ehrsson tror att vi i framtiden kan uppleva illusionen av att vi är pyttesmå robotar.

Idag ballar vi ur!

15 min

I sommarens sista Institut ballar det dessvärre ur fullständigt. Men det gör det å andra sidan på väldigt intressanta sätt, t.ex. i djupsömnen (så att du ser monster fast du är vaken typ), i mitten av
Vintergatan (där allting blir helt obegripligt), i Jespers tunntarm (där Blondinbella går före i kön) och i Karins huvud (där nånting mycket oroande dunkar på uppmärksamhet). Dessutom krymper vi och blir 40 centimeter långa.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista