Onsdag 24 augusti

Morgonstund har guld i mund

Gårdagens producerande var ovanligt stressigt, men det kan bero på att jag hade två möten inbokade. Till slut fick jag i alla fall ihop sändningen och hann hem i tid.

Nu är jag på jobbet igen, redo att dra igång onsdagens P4 Morgon Västerbotten som ska kasta sig mellan ämnena i dag. Vi ska prata om hur man hanterar sorgen efter den knivmördade 7-åringen på skolan där han skulle börjat ettan men också om knipövningar, Nordmalings framtidsutsikter, Robertsfors nya integrationsmodell och så ska vi höra vad publikfavoriten Ketil Kronberg som återvänder till IBK Dalen har att säga!

Innan sändningen ska jag kolla inkorgen och läsa igenom morgontidningarna, alltså Norran, Västerbottens-Kuriren, Västerbottens Folkblad och Dagens nyheter.

Vi hörs om mindre än en timme!
/Alexandra

Underbaraclara om P4 Västerbotten

Förresten är P4 Västerbotten en av få radiokanaler som senaste året fått fler lyssnare. Framförallt bland gruppen unga kvinnor. Helt rätt!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.