1 av 2
El Chozo! Här är den: Juan Jose Blanco Munoz bar! Foto: Privat
2 av 2
Juan Jose Blanco Munoz där i mitten, vår barman i Tarifa, Spanien. Foto: Privat

Tarifa vs Lindholmen

Så var det dags att prata med Juan Jose Blanco Munoz som idag firade Spaniens OS-guld i windsurfing. Vi riktigt hörde de ljumma vindarna blåsa när vi samtidigt drog igång Eagles Hotel California. Från TarifaAtlantkusten till studio 41 på Lindholmen.

Och för dig som skall koka krabbor ikväll, snåla inte med saltet! 1 dl salt per 3 dl vatten. Lägg i rikligt med dillfrön eller dillkronor, koka upp, lägg i krabborna, låt koka ca 5 minuter och låt sedan krabborna ligga kvar över natten medan koket svalnar. Allt enligt Ylvas mamma Birgitta. Öl och annat tjafs undanbedes när det kommer till kok av havskräftor och krabbor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".