Innebandy: Dubbla uddamålsförluster för Dalen i helgen

IBK Dalens damer har i helgen spelat två bortamatcher i innebandyns elitserie, som båda lämnade laget med uddamålsförluster. Lördagens match mot Balrog förlorades med 4-5 och det blev samma siffror när laget mötte Endre på söndagen.

IBK Dalen inledde matchen mot Balrog starkt och hade ledningen två gånger under den första perioden. Serietvåan Balrog var ett tufft motstånd för Dalen som dock bjöd upp till en jämn match. Med 16 sekunder kvar av matchen var ställningen 4-4 då Balrog avgjorde genom ett mål av Amanda Wendelstig. Rebecca Norman gjorde två av Dalens mål och Sandra Linder ett. Det fjärde målet var ett självmål.

Söndagens match mot Endre blev också väldigt jämn. Efter en jämn förstaperiod tog Dalen tag i inledningen av den andra, och när halva matchen var spelad hade laget ledningen med 4-2. Då följde tre mål av Endre vilka fastställde slutresultatet, förlust med 4-5. Målskyttar för Dalen var Victoria Wikström, Rebecca Norman, Linda Hjortborg och Frida Eriksson.

IBK Dalen har blivit spelmässigt bättre den sista tiden, trots att resultaten under helgen uteblivit. Laget ligger för närvarande på sjunde plats i en haltande elitserietabell. Nästa helg får Dalen chans att ta revansch, då laget tar emot Balrog på hemmaplan.