Sportextra Västerbotten söndag 28 januari 2007

Jens Byggmark från Fjällvinden och Tärnaby är den ende västerbottning som världscuptävlar den här helgen. Och det gör han dubbelt upp i sin favoritgren - slalom - i klassiska Kitzbuehel.

Byggmark ligger på femte plats i slalomcupen, som för övrigt toppas av en annan svensk - Markus Larsson. Slalomåkarna har haft få världscuptävlingar hittills den här säsongen, men kompenserar det genom att nu köra tre tävlingar på fyra dagar.

Skellefteå AIK spelar lördag eftermiddag borta mot Timrå i elitseriehockeyn och fortsätter att kämpa för en slutspelsplats. Matchen kan som vanligt följas från början till slut genom Sveriges Radios unika satsning på direktsändning av varje elitseriematch i sin helhet via webben. Klicka in på sr.se/radiosporten så hittar du vår hockeysajt.

I den allsvenska hockeyn tar Björklöven på söndag emot serietvåan Rögle.

Innebandyspelarna då - jodå - så här ser det ut för våra elitserielag: Herrlaget IBK Dalen möter AIK från Solna i en toppmatch. Dalens damlag och IKSU möter varsin dag västeråslaget Rönnby som är på besök i Umeå och Skellefteå tar sig an gotländska Endre.

Norsjös volleybolldamer har en ny tuff uppgift i sitt elitserieprogram när man ska möta Kolbäck på hemmaplan på lördag eftermiddag.

Sportextra Västerbotten sänder på söndag med vår nya starttid tre minuter över fem på eftermiddagen - alltså två minuter tidigare än vanligt. Vår sammanfattningstid är som vanligt kvart över sju på kvällen - allt - också det som vanligt i sportkanalen P4!