SPORTEN I VÄSTERBOTTEN - BARA PÅ WEBBEN Inga lokala radiosportsändningar i helgen

Nu i helgen händer det som vanligt mycket i den västerbottniska sportvärlden. Men på grund av omläggning av hela vår tekniska utrustning på P4 Västerbotten så blir det inga lokala sportsändningar i helgen. Istället hänvisar vi till vår webbsida - sr.se/vasterbotten - där du kan klicka dig fram till sporten för att på söndag eftermiddag och kväll få veta det mesta om det bästa i västerbottnisk sportväg.

Det som vi bl.a. kommer att kunna berätta om på webben är Anja Pärson, Maria PH och Jens Byggmark och hur det gått för dom i världscuptävlingarna som nu drar igång igen efter VM. Vi kommer förstås att berätta om ishockeyn och om Skellefteå AIK:s viktiga bortamatch mot Färjestad och om Björklövens första playoffmatch mot Växjö.

Rally Vännäs som är årets första SM-deltävling körs fredag och lördag och där hoppas vi förstås på fina hemmaframgångar genom t.ex. Thomas Rådström och Stefan Jonsson.

I innebandyns elitserier spelar Dalens herrar borta mot Balrog. IKSU-tjejerna spelar borta mot hammarby och mot västeråslaget Rönnby, medan Skellefteå spelar hemma mot Kumla.

Ännu mer finns naturligtvis att berätta om den västerbottniska sporten i helgen - och vi gör det alltså den här helgen via vår webbsida - sr.sr/vasterbotten och med ett klick är du på vår sportsida och får nyheter och en hel del intervjuer på söndag eftermiddag och kväll! 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista