Cha-Am

"Vi har beställt svensk julmat från Hua Hin"

Hej godmorgon Sverige och alla i Blekinge!

Ja, då har aporna fått sina bananer, de känner oss så väl att de går upp på bilen. Nästa gång skall jag ej glömma kameran, men det är väl normalt vara lite glömsk vid 96 års ålder?????

I morse kl 06.00 gick jag med sonhustrun som varje morgon ger munkar lite mat. En vacker syn när de tillsammans ber och tackar för gåvorna. Tänk dessa munkar får ej äta efter kl 12.00 på dagen, först nästa morgon.

Vi har lite kallt på kvällarna nu, det är ju vinter. I går bara 21 grader och jag hade en stor ylletröja på mig för jag frös.

Ingolf är nu hemma från sjukhuset med massor antibiotika, de kunde ej förstå av vad febern kommer, hoppas nu bara detta hjälper.

Här är så otroligt med vackra fåglar i trädgården och de älskar att bada i ett litet vattenfall med fåglar vi har.

Nu ska snart sonhustrun köra mig till stranden, där blir jag ensam för Ingolf är sjuk och sonhustrun Tack, hon går inte ut i solen då ska hon ha en paraply över sig. Dock bara 1,5 timmar nu i solen det har jag allt lärt mig nu.

Folket från Bangkok har återvänt så det blir en lugn stund vid stranden idag. Vattnet håller omkring 27 grader, här är ok vatten i Cha Am.

Måste också nämna att vi har beställt svensk julmat från en svensk resturang i Hua Hin. Så det blir skinka, sill, Janssons, pressylta, leverkorv, falukorv m.m. Ska bli jättegott att få äta julbord hemma här.

Idag tas ju dessutom beslutet om Gannas utvisning, jag kommer följa det med stor spänning.

Ha nu en riktigt bra dag ta vara på Er så hörs vi i morgon.

Eva