Cha-Am

"Folk har en förmåga att kasta allt möjligt skräp"

Hej, godmorgon alla i Sverige!

Vaknade idag till en lite mulen dag, men varmt, riktigt skönt utan sol en dag.

Vi hade många vänner till Ingolf här igår och gratulerade honom på födelsedagen, jättetrevligt. På kvällen åt vi Barbiku och oj vad Ingolf åt, detta är hans favoriträtt.

I morse tänkte jag också att jag i hela mitt långa liv försökt hålla de löften jag givit, förstår ej hur folk kan ställa sig upp i TV och lova saker, sen inte med ett ord höra av sig, för mig obegripligt.

I dag ska Tack köra några svenskar som ska flyga hem från Bangkok, själv får jag besök av några norska vänner, tur jag bakat sockerkaka och mandelmusslor, passar bra nu.

Jag ska nu städa upp utanför murarna till huset, folk har en förmåga att kasta allt möjligt skräp.

Hade många tankar i morse och bl.a. hur lyckligt lottad jag är som får blogga och fått så så många nya vänner genom detta, tror också bloggandet fått mig glömma problemen med pensionen, men visst känns det hemskt att leva på 2.700 kr.

Tack också för alla underbara kommentarer Ni är bara för gulliga allesammans, tänka på en så gammal tant gör en rörd.

Ni skulle se vad valpen har växt, han är snart lika stor som den gamla hunden och så roligt det är att se när Tack går till motorcykeln, då hoppar han upp direkt och vill åka med.

Var hos Agda i går och hon blev glad att se att jag såg så frisk och kry ut.

Måste också hinna med ett besök hos aporna innan Tack kör till Bangkok. I morgon är det helgdag här och det mesta är stängt.

Ha det gott därhemma alla och Ni lovar Ni är rädda om Er så hörs vi i morgon,

Många varma kramar

Eva 96