Cha-Am

"Polisen har stängt av flera vägar för nyårsfirandet"

Hej, godmorgon Sverige!

Härligt väder sol 30 grader, kan det var skönare sitta på altanen i skuggan och äta frukost.

Aftonbladet hade en artikel om min pension och oj,oj vilken uppståndelse det har blivit där hemma, vet ej hur många som hörde av sig till Aftonbladet men det var ett otroligt antal privatpersoner och företagare.

Två företagare har också sagt de är villiga sponsra mig för utebliven pension, kanske ett ljus i mörkret till slut ändå. Ska ringa en företagsledare klockan 11.00 i morgon så får vi se vad som sker. Men denna gången känns det seriöst i förhållande till den person som stod i TV lovade saker och sen aldrig med ett ord hörde av sig. Återkommer med rapport efter morgondagens samtal.

Var i Lagun i går, där var mycket folk redan för nyårsfirandet, varmt men det blåste skönt från havet. Vattnet svalkade dock inte mycket det var nog minst 28 grader, men härligt ändå och avkopplande sitta titta på vågorna och fiskebåtarna. Det kom också fram två svenskar som kommit på 2 veckors semester och kände igen mig och satt och pratade länge.

Väl hemma körde Tack och jag till matmarknaden, redan nu har polisen stängt av flera vägar för nyårsfirandet, det var också betydligt mer folk på marknaden än vanligt, jag ville hem snarast.

I morgon tidigt åker Tack och handlar mat för fyra dagar så vi ej behöver köra ut mer. Det skall dock bli trevligt se all trafik tutande, uppståndelse från balkongen, men jag tycker inte om att gå i trapporna till balkongen. Tack får följa med mig upp.

Tack än en gång för alla trevliga kommentarer Ni är så gulliga.

Måste också hinna med ett besök hos aporna och Agda, sen kommer jag ju inte ut och kan mata dem på fyra dagar, Agda och jag ringer varandra.

Ska också bli intressant se vad IBM säger om Ingolfs dator, kanske måste de skicka den till Sverige för reparation och oj då tar det tid bara med transporten fram och åter.

Nu ska jag faktiskt sätta mig i trädgården läsa en bok, idag tänker jag bara lata mig.

Ha det bra alla därhemma och Ni lovar vara rädda om Er så hörs vi i morgon

kramar

Eva