Cha-Am

"Folk flydde upp på hotelltaken"

Hej, godmorgon Sverige!

Soligt och varmt, det märks verkligen att april är årets varmaste månad.

Jag är lite orolig idag, skall ju svensk tid kl 11,00 ringa den företagsledare som visat intresse att sponsra mig för utebliven pension, hoppas mycket på detta. Har också fått många andra mail från folk som vill ställa upp hjälpa mig. Som jag alltid sagt "allting ordnar sig" till slut även denna gången får jag hoppas.

Nu har det redan börjat komma folk från Bangkok som ska fira nyåret här, men Tack säger vänta farmor tills i morgon när det är milslånga köer. Vi har också haft påringning från folk som frågat om vi inte har rum att hyra ut, naturligtvis gör vi inte det.

I dag har jag varit ute på en lång promenad med båda hundarna. Valpen går så fint vid sidan, inga problem. Bilarna tutar och vinkar åt gamla mig, de undrar väl vad det är för en tokig gammal tant som är ute går med hundar.

Var och matade aporna i går också, nu kommer jag ju ej dit på fyra dagar och det känns tomt och jag kommer längta efter dem.

Ett stort tack också till Radio Blekinge för omtanke om oss om vi var i farozonen för tsunamin, verkligt fint gjort av er. Ingolf hade telefonkontakt med några vänner som bor i Phuket och där rådde full panik, folk flydde upp på hotelltaken, upp i bergen där det var fullt med folk.

Nu visade det sig tack och lov att det inte var så farligt som man först befarade. Nu har man återvänt till hus och hotell igen.

Det är bakdags idag igen, kakorna börjar ta slut och det är trevligt att ha litet nybakat till nyår.

Tack åker till den stora matmarknaden idag, de har allt där och storhandlar inför helgen, säkert mycket folk där redan.

Saknar kontakten med "Anki" på Långö, hoppas du är frisk och kry.

Ingolf var inbjuden av norrmän, danskar, tyskar och svenskar att spela pingis, de tävlade om 4 flaskor champange. Han har ej hållt i ett rack på över 20 år, men tänk han gick obesegrad igenom turneringen. Tiden från spel i elitserien i många år satt tydligen kvar, men Ni ska tro han var trött när han kom hem med champangen.

Vi har ännu ej hört något från IBM angående datorn och nu får vi vänta tills efter nyår att få besked.

Noie tar extralektioner i engelska, helt onödigt enligt min mening han är duktig i skolan.

Nu är det dags för dammsugaren, sen ska jag sätta mig med en bok på altanen.

Ha det gott alla därhemma och NI lovar Ni är rädda om Er så hörs vi i morgon,

kramar

Eva