Eva Bergdahl i "paradiset" med sin rosa solhatt. Foto: Privat.
Cha-Am

"Vill de öppna en restuarant utanför vårt hus"

Hej, godmorgon Sverige!

Ja, nog märks det nu att april är årets varmaste månad här, det gäller att hitta skugga eller sitta inne med fläktar på, men jag är väl lite tokig för kan ej låta bli att gå ut i trädgården greja med blommor o d och där skiner ju solen, Ingolf gnäller på mig.

Vi åkte till Lagun i går, men inte ens där svalkade det, blåste inget från havet, men ändå skönt att sitta under en parasoll och titta ut över blått hav, där är så mycket blommor med att titta på.

Badade inte för det är nog 30 grader i vattnet i poolen och det är ej skönt då. Ingolf var nere vid havet men kom snart åter för där vimlade av galick nu när det är så varmt i havet.

Ingolf åkte dit i lördags för att simma, men han fick återvända hem, där var säkert 1000 poliser på konferens och riktigt party.

Aporna har fått sin mat, men där är inte så många och matar dem nu, de flesta utlänningar som bor här har åkt hem, vi får köpa lite extra bananer och ha med oss.

I går hade vi besök av en engelsk familj som blivit goda vänner med oss, de är så trevliga. Själv får jag använda mig av fingerspråket.

Naturligtvis har vi också besökt vår vän som blev misshandlad, hon kommer hem på fredag och bor hos oss, skall göra allt för hon ska ha det bra.

På tal om den engelska familjen så vill de öppna en restuarant utanför vårt hus, men Ingolf säger absolut nej till detta, han vill ej ha oväsen utanför huset på kvällarna. Håller nog med honom.

Hade mailkontakt med min trevliga sponsor Mikael innan helgen, han mår bra.

I dag ska Tack fixa mitt hår, blir lite ny färg också, bilder i morgon.

Noie är bättre men ännu ej helt återställd, äter antibiotika.

I helgen var det fullt med folk från Bangkok, de passar på nu innan skolorna öppnar i maj och komma till havet.

Blir att besöka Agda med senare idag.

Ha nu en fin dag därhemma lova vara rädda om Er och så hoppas jag vi hörs i morgon igen.

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".