Cha-Am

"Det kom en riktig åskskur i går"

Hej, godmorgon Sverige!

Ni kan ej ana vad skönt det känns att vår lilla valp ej blev allvarligt skadad, veterinären hittade inga inre skador, han var svårt chockad och hade fått smällen på nosen och en sidan, men han skall bli helt återställd. Han åt mat i går kväll, den äldre hunden är otroligt snäll och förstående, ligger vid hans sida hel tiden, förstår att något har hänt.

Lite mulet väder i dag förresten, men bara skönt.

Vår vän var hos psykologen i går och enligt Tack hade de ett verkligt gott samtal där hon själv berättade allt, psykologen vill också att hon inte stannar för länge hos oss utan skaffar eget boende. Vi ska vänta tills nästa vecka sen ska vi tala med henne om detta. Men hon ska naturligtvis känna sig beredd att klara detta. Ska åter till psykologen på torsdag. Tack har funnit en fin bostad inte långt från oss och inte ensligt.

Måste i dag besöka vännen Agda, har talat med henne i telefon, hon förstår varför jag ej kommit. Aporna ska också få mat idag och det blir bakade kakor med.

En eloge också till Radio Blekinge för engagemanget om Världens Barn!

I dag ska jag försöka få vår vän att vara med och laga maten till middag, vi försöker engagera henne så mycket vi kan, Ingolf tar en promenad med henne varje dag och det blir längre och längre promenader.

Ingolf och Tack åker till Hua Hin för handla litet, det går ju åt lite extra nu när vår vän är här.

Tack till Er alla för dessa trevliga kommentarer, Ni är så gulliga alla.

Själv ska jag då passa på att klippa gräset, Ingolf är inte så förtjust att jag gör detta han tycker det är för tungt för mig, men inga problem. Ska också rensa lite ogräs, det växer ju enormt när det regnat och solen kommit åter. Det kom en riktig åskskur i går, länge sedan annars vi hade regn här.

Noie hostar fortfarande och nu hoppas jag nya medicinen ska hjälpa honom, han börjar för övrigt skolan igen 18 maj. Inte populärt.

Nu önskar jag Er alla en riktigt bra dag och Ni är rädda om Er och så hoppas jag få höra från Er igen på bloggen.

Kramar till Er alla

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".