Cha-Am

"Tror det är mer färg på honom än huset"

Hej, godmorgon Sverige!

Strålande morgon med sol men för mig är det skuggan som gäller en tid framöver. Var på sjukhuset i går med mitt ben och läkaren var riktigt arg på mig att jag inte kommit tidigare, han ville behålla mig där några dagar, men jag valde att åka hem, skall dock på återbesök varje dag och rengöring. Har också fått en massa tabletter jag ska äta, får väl göra det även om jag inte tycker om det.

Vår vän som bor här blir bara bättre och bättre, var hos psykologen med Tack i går och han ansåg hon gjort fantastiska framsteg, han bedömde att hon kan vara mogen redan nästa vecka att flytta till egen bostad, men hon ska fortsätta med samtal månaden ut. Vi märker också en klar förbättring hos henne och hon vill t.o.m. följa med Tack till matmarknaden idag, fantastiska framsteg som rör mig djupt av glädje.

I dag har jag packat ner kakor, bananer till mina vänner aporna, vi åker dit på förmiddagen.

Ingolf kan ej åka till Lagun och simma på några dagar, de har haft problem med reningsverket i poolerna och har måst tömma allt vatten och där är nu reparatörer och fixar det, han är lite irriterade för nu måste han måla litet på huset och det är inget han gillar. Tack och jag skrattar åt honom. Måste be Tack ta ett kort när han målar för jag tror det är mer färg på honom än huset.

Stort tack för alla svar, det är så roligt läsa från Er. Jag saknar dock en person som jag hoppas mår bra och det är min gamla granne på Långö, "Anki" hoppas verkligen hon mår bra?

Den lilla valpen mår bättre men ligger mest och han går definitivt ej utanför grindarna, var vid grinden i går men när en bil kom sprang han till baksidan av huset.

Ni skulle se vad mycket mango som kommer på träden, ovanligt att de kommer igen säger Tack, det blir så mycket att hon får sälja det till marknaden eller ge bort till alla som vill ha. Jag älskar äta mango när de är gula så goda.

Tack är ute utanför huset en bil måste ha krockat med något på den grusväg som är utanför för här är fullt med glassplitter och risken är ju stor det kommer i däcken på bil eller motorcykel. Ja även Noies cykel är i farozonen för han älskar cykla just där.

Kan hälsa Er från gamla Agda som mår toppen, hon är mest orolig över mitt ben, men usch det är ingen större fara, har nog varit med om värre i mina dar även om jag har respekt för såret i värmen nu.

Tänk bilder från TV varje dag över nya narkotikalangare polisen tagit, man visar upp dem i TV med ansikte, de har också beslagtagit otroligt mycket knivar och vapen. Bra jobbat av polisen här.

I dag kommer Kjell som bosatt sig här för gott för några månader sedan och hälsar på, han har med sig lite nya böcker från Sverige, vilket ju är väldigt populärt.

När tack städat upp utanför ska vi först till aporna därefter till sjukhuset, det är på samma väg.

Jag hoppas nu Ni alla har en fin dag och att Ni är rädda om Er och vill höra av Er på bloggen igen, jag blir så glad över varje kommentar.

Kram

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".