Cha-Am

"Tack som körde motorcykel med Noie fick tvärbromsa och motorcykeln välte"

Hej godmorgon Sverige!

Solen skiner från en klarblå himmel denna fredag. Hoppas vädrets makter är med Er därhemma med.

Grattis till Radio Blekinge till en lyckad insamling till Världens Barn! Kan tänka mig Ni är lite sega idag efter en så lång dag.

Ni som har sänt email till mig och frågat om jag är inlagd eftersom inte det fanns någon blogg från i går, det var nog så att Blekinge Radio hade så mycket att göra med insamlingen att den kom bort.

Jag är hemma men besöker sjukhuset varje dag för rengöring, äter 4 olika sorters tabletter och snart skall väl den gamla vara som vanligt igen.

Stort tack för inlägg i bloggen och många mail hem om mitt hälsotillstånd!

Vår vän här mår bara bättre och bättre, tog själv upp med mig i går att i slutet av nästa vecka flytta och skaffa eget boende, psykologen har tagit upp det med henne i går.

Hon var t o m med och matade aporna och det är inte långt från där den tragiska händelsen hände och där hon bodde, hon har nu huset till försäljning och jag tror inte det ska vara några problem sälja det snarast.

Hon vill betala hyra här men det kommer det aldrig i världen på tal om, nästa gång kanske vi behöver hjälp. Det är så så så självklart att ställa upp i en sån här situation.

Ni ska tro aporna börjar bli bortskämda, de äter kakorna innan de tar bananerna, men jag har ju tid över att baka så de får fortsätta äta kakor.

Hade besök i går av Kjell från Sverige och vår vän kom ut och pratade med honom också, han vet inte vad som hänt, inget vi berättar för någon.

Den lilla valpen var hos veterinären i går och han tycker han är bättre men ska fortsätta med medicin, det finns fortfarande tecken på lite problem insides, men han skall bli helt återställd.

I går kom också en idiot körandes på fel sida av vägen med en bil och Tack som körde motorcykel med Noie fick tvärbromsa och motorcykeln välte, hon fick styret i bröstet skrapade ett knä har ont idag, Noie ok. Mannen som körde bilen luktade alkohol lång väg, men när Tack ringde polisen stack han från platsen, hon tog dock numret på bilen så polisen spårar honom. Usch vanligt man kör mc och bil onyktra här, polisen borde sätta in mer resurser till alkoholkontroller.

Jag är lite försenad till sjukhuset just nu, men ville skriva i bloggen först så Ni ser jag är ok.

I helgen blir det lugnt bara besöka aporna, gamla Agda, baka nya kakor, lite lite trädgårdsarbete blir det, får väl göra det när Ingolf och Tack inte ser det.

Önskar Er alla en trevlig fredag och en trevlig vilsam helg. Hoppas på återseende måndag igen.

Kramar

Eva