Cha-Am

"Jag jublade nog lika mycket som i Manchester"

Godmorgon Sverige!

Oj oj här sitter en gammal trött tant men överlycklig sådan, satt uppe i natt och följde avslutningen i engelska ligan.

Mitt favoritlag Manchester C, skulle bli ligasegrare om man besegrade QP, men det såg verkligen illa ut, när det var 5 minuter kvar efter övertid låg man under med 2-1(samtidigt som Machester U vann med 1-0). Man hade ett totalt spelövertag hela matchen, men målen uteblev. I 93 minuten kom så kvitteringen och med 30 sekunder ungefär kvar gjorde man 3-2 och var mästare, jag jublade nog lika mycket som man gjorde i Manchester, för Tack kom ner och undrade vad som stod på. Härligt kan njuta av detta länge.

Annars har jag tagit det ganska lugnt i helgen med mitt ben, ska till sjukhuset på förmiddagen idag och det blir att ge aporna mat på vägen, många har frågat vad för slags kakor jag ger dem och deras favorit är mandelmusslor, har bakat dessa i helgen.

Vår vän här ska till psykologen idag, Tack talade med henne igår om det hus hon hittat för uthyrning och de ska titta på det i morgon, hon verkar vara beredd nu på att försöka bo själv. Det är inte långt från oss och hon kan ringa oss så hämtar vi henne direkt om hon vill, vi kommer också besöka henne dagligen.

Här har varit mycket folk från Bangkok i helgen, det är ju sista lediga helgen för skolbarnen, på fredag är det dags igen för dem att gå tillbaka till skolan.

Det är ganska trevligt förresten på tal om skolan, här köper man 3 olika "ställ" kläder till barnen så alla är likadant klädda och det blir ingen skillnad på att en del barn har bättre kläder än andra.

Skolan Noie går i är förresten inte gratis, skillnad mot hemma det.

Tack har fortfarande ont i knäet och bröstet efter motorcykelolyckan och hon har blåmärken överallt, vill ej gå till doktorn och låta honom titta på det, jag får väl hålla kontroll om hon fortfarande har ont och då ska jag allt se till hon kommer till sjukhuset, de har ju fri sjukvård fria mediciner här i Thailand.

Kul på tal om fotboll att också Mjällby från Blekinge besegrade Kalmar, de har börjat starkt.

Ingolf är nu på väg till Lagun för att simma, vattnet börjar faktiskt bli lite svalare nu, inte fullt så varmt om nätterna. Inget folk där heller nu eftersom de flesta utlänningar som bor här åkte hem.

Såg just nu på Tv (Tack översatte för mig) att banditer rånat en bilhandlares villa och sprängt ett kassaskåp han hade hemma och fick med sig ÖVER 200 MILJONER thbt i form av pengar, guld, juveler, men hur kan man vara så enfaldig och ha så mycket hemma?

Tack också för alla trevlig inlägg i min blogg och alla "gilla", fortsätt skriva det inspirerar mig verkligen till fortsättning.

Ha nu en bra måndag därhemma och Ni lovar som vanligt Ni är rädda om Er så hörs vi i morgon hoppas jag,

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista