Lilla valpen är nästan helt bra nu efter den otäcka bilolyckan för ett par veckor sedan. Foto: Privat.
Cha-Am

"Det värsta åskväder jag någonsin varit med om"

Hej, godmorgon Sverige!

Solig morgon men värmen börjar sakta försvinna, Ni ska tro att igår hade vi det värsta åskväder jag någonsin under min livstid varit med om, blixtarna slog runt huset och åskknallarna fick huset att skaka. När jag trodde allt var över och det var lugnt kom en oerhörd smäll igen. Regnet stod som spö i backen och nu behöver Ingolf säkert inte vattna på många dagar.

Själv har jag inte sovit mycket i natt, det har kliat på båda benen så jag tog en borste och kliade mig med, måste vara från injektionen eller de tabletter jag fick, benet är också mer svullet än innan, men kanske det ska vara så efter sprutor och tabletter? Får väl avvakta några dagar annars får jag besöka doktorn på sjukhuset igen, när de rengör är det ju bara sjuksköterskor som gör detta. Tack ska tala med dem idag.

Den lilla hunden är nu nästan helt återställd, leker och har roligt med Noie, men han går bara till grinden och tittar ut sen springer han tillbaka. Han minns säkert vad som hände med bilen. Den gamla hunden har också varit fantastisk mot honom legat vid hans sida och ibland slickat honom, det är som han fattade att det hänt honom något.

Idag ska jag också hinna med att besöka Agda och vår vän, det blir i eftermiddag efter sjukhusbesöket.

Jag är så glad över alla Era svar och Monica tack för informationen om varför sockret kan vara litet högt. Hoppas få höra av Er alla under dagen.

Ni har ju vackert väder därhemma, hoppas Ni har tillfälle ta vara på det och njuta av Svensk sommar, det bästa som finns.

Ja, nu har Noie börjat skolan åker klockan 5.45 kommer hem 17.45, sen har han många läxor att göra, jag själv tycker detta är för tufft för en 8 årig pojk, men Tack och Ingolf säger att det finns inte en privatskola på närmare håll, här i skolan i Cha-Am är det ibland föräldrar som undervisar och det förekommer bl.a. ingen engelskundervisning.

Ser nu att det åter börjar mulna på himlen, hoppas verkligen inte vi får åska idag också?

Idag måste jag baka lite mera, får också ett svar från kommunen idag beträffande om jag får mata aporna, håll tummarna för mig.

Ingolf har fortfarande väldigt ont efter den tand de drog ut, måste nog vara något fel, han har ny tid på lördag.

Ja nu är det då dags ge oss av till sjukhuset, börjar bli lite trött på dessa resor så hoppas det snart är ok med gamla mig.

Ha en toppendag njut av solen om den är framme, var rädda om Er och så hoppas jag få höra av Er under dagen på bloggen igen.

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista