Det går inte att sitta still, finns alltid något att göra. Foto: Privat.
Cha-Am

"Faktiskt gnäller han aldrig för att vara karl, oj nu får jag nog många på halsen"

Hej godmorgon Sverige!

Ja åter lite soldis, varmt som en svensk sommardag, riktigt härligt tycker jag. Slutade ta den nya tabletten och då slutade det klia också, mina ben är dock väldigt svullna, så jag får ta det lite lugnt. Ingolf kom dock på mig med städa, men slutade. Ingolf har jätteont i tanden de drog ut fortfarande, måste blivit en kraftig infektion, han har ny tid på lördag morgon. Faktiskt gnäller han aldrig för att vara karl, oj nu får jag nog många på halsen.

Ett glädjebesked i alla dessa bedrövelser, kommunen har gett mig tillstånd mata aporna varje onsdag, hurra, nu ska det bakas och de ska få mat så de klarar sig en hel vecka. Starkt beslut av kommunen.

Ingolf och Tacks sängbotten brakade i golvet när de sov i natt, de hamnade där med, jag har skrattat gott åt dem, de kom precis nu men en ny sängbotten som de beställde i morse, måste säga priset var riktigt lågt 600:- sv.kr och den är jättesnygg med skåp och belysning.

Tack mina vänner för alla svar och gilla, jag blir lika glad varje dag att läsa det Ni skriver till mig. Känns som jag känt många av Er i hela mitt liv.

Som vanligt bär det av för rengöring av såret och nu får Tack göra detsamma. Men mitt sår är nästan läkt nu. Intressant att höra vad doktorn har att säga efter nya blodprov på måndag.

Flickorna med mammor var här som vanligt, hade med sig hundmat, vilket var gulligt av dem, de lever under mycket knappa omständigheter här.

Agda mår toppen, sjunger och gnolar numera, inga problem där mer.

Vad trevligt Radio Blekinge ger sig av till min gamla födelsestad Sölvesborg för intervju med Mattias och "Bagarn", Jag ber Er hälsa dem så gott från mig och gratulera till en bra start på allsvenskan. Ingolf hälsar också, de minns kanske honom från pingistiden i Sölvesborg när det var stort där.

Ser att Ni njuter av sommar och sol, ut ta vara på det när Ni har tillfälle, är förresten uteserveringarna öppnade ännu??

Ha en kanodag därhemma och lova att höra av Er med rapporter under dagen,

kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista