Cha-Am

"Läkaren är orolig för mig"

Hejsan, godmorgon hela Sverige!

Lite halvmulet väder hela tiden unikt för årstiden!

Ja, det var inga roliga besked från provsvar och läkaren i går, mina njurar är tydligen riktigt dåliga och läkaren är orolig för mig, han t o m sa "kanske bör du åka hem till Sverige de har bättre resurser för njurar än vi i Thailand".

Jag har faktiskt ej sovit mycket i natt för jag har haft ont i njurarna, men usch "allting ordnar sig" inte åker jag till Sverige, nej nu kämpar jag allt på vidare. Inte långt till 100 år och då hoppas jag få se Radio Blekinge här. Ska vi hålla tummarna för det och ett löfte från Er?

Nog om sjukdomar men måste ändå berätta Ingolfs tandvärk fortsätter, gäller gå tillbaka till tandläkaren. Föresten Monica om du läser detta har du något råd om njurarna??

Ja i morgon vet Ni vad jag ska göra?, jo mata aporna ,Tack säger "Du är tokig farmor" bakat för en hel arme".

Kul också få alla rapporter från Er snälla fortsätt, fortsätt, det gör mig nog frisk igen.

Hade föresten ett trevligt e-mail från min sponsor Mikael och blir lika glad varje gång vi hörs av, förresten kommer han kanske till Thailand och då kan jag tacka honom för att jag har ett bra liv igen ekonomiskt.

I dag ska Tack besiktiga bilen, trodde ej man gjorde det i Thailand men så är det, får höra resultatet när hon kommer hem och berätta i morgonens blogg.

Noies glasögon gick ju sönder det tar två veckor här få nya, inte bra då han har problem läsa.

Extra kul få ett svar från Killies dotter som bor i Karlskrona det gladde mig, Killie reser ju över hela Thailand bör vara i Laos Nu, ta det lugnt kära Ni.

Ja i övrigt bara problem i Thailand med olyckor i trafiken och banditerna fortsätter, vill ej höra mer om detta nu har jag sagt till Tack.

Ja då dags åka få en sista rengöring av benet det har läkt bra nu, men Tack får allt fortsätta, hon är lite arg på mig för jag skvallrat.

Ha en bra dag alla lova mig skriva några rader jag behöver allt det nu, vi hörs under dagen och ta vara på Er,

kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista