Cha-Am

"Ni ska inte slippa mig innan 100-årsdagen"

Hejsan Hejsan Sverige!

Ja idag kom bloggen sent först nu omkring 11 tiden Er tid alltså 1600, här kom jag hem från sjukhuset. Har haft hög feber i natt också och idag tog de så många nya prover att allt tog lång tid.

Men mitt ordspråk "allting ordnar sig" skall Ni se gäller nu också.

Underbara söta  rara Veronica, kan Ni tänka Er ordnade en dator från Lenovo som kom igår, den gamla var ju trasig och saknade vissa tangenter. VERONICA OCH LENOVO STORT TACK NU KAN JAG FORTSÄTTA BLOGGA. vilket är min höjdpunkt på dagen.Ligger ofta på nätterna funderar vad jag ska skriva till Er mina kära vänner.

Ja det ser ej bra ut på proverna med njurarna men inte åker jag hem, nej Ni ska allt inte slippa mig innan 100-årsdagen var så säkra.

Vet Ni vad det är för dag onsdag och efter sjukhuset stannade vi vid berget och Ni ska tro aporna kom direkt rusandes,gissa om de åt,hade säkert 50 mandelmusslor lika många brysselkäks.bananer, så nu ska de väl klara sig till nästa onsdag,tänk bara jag som får mata dem otroligt.

I morgon hoppas jag få höra av min vän som rest över hela Thailand,hoppas jag är så bra jag kan få bjuda dem på kaffe.

Vädret är faktiskt mulet regnet hänger i luften, Tack Ingolf säger de har aldrig upplevt detta vid denna årstiden.

Ja, nu fick jag besök av vännen Gunnar och jag blir alltid lika glad när han kommer ganska längesen han besökte mig nu,men han har haft problem med tänderna och lite annat, men pigg nu.

På tal om tänder Ingolf måste tillbaka för tandvärken fortsätter.

Ni får förlåta mig för jag kanske inte svarat Er alla, men jag har som sagt var inte orkat just nu, Monica tack för dina råd hela tiden ,ja alla andra förstås med.

Ikväll blir det köttsoppa, alla här inklusive Noie gillar det.Tack har också kört till Phetchaburi och skolan för ta honom till ögonläkaren och nya glasögon.

Hur har Ni det med vädret nu Ni måste berätta.misstänker bättre än här?

Nu vill jag önska Er  alla en riktigt trevlig måndag och tack för Ni står ut med mig gamla Eva, vi hörs väl idag igen hoppas jag, ska vila mig lite nu

kramar Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".