1 av 2
Första parkett vid vägen. Foto: Privat.
2 av 2
Skönt att slänga upp fötterna på en liten stol. Foto: Privat.
Cha-Am

"Där kom 100-tals myror...de bet mig"

Hej, godmorgon Sverige!

Vädret lite mulet men en behaglig temperatur ska Ni tro. Vi har just nu stora problem med vår internetanslutning, igår var vi utan internet helt och i dag gäller det att passa på mens förbindelsen är uppe, den kommer och går. Vi har ringt och en tekniker ska komma kontrollera felet.

Helgen har varit totalt lugn, har tänkt vila mig nu tills jag ska på återbesök på måndag på sjukhuset. Men kunde inte låta bli att räfsa lite i trädgården och där kom 100-tals myror som jag ej såg, de bet mig och gissa och det har kliat.

Mitt ben är helt läkt nu och jag har faktiskt ingen värk i njurarna heller, kanske det har gjort nytta att ta det lugnt trots allt.

I går var det helgdag Buddha-dag och Tack körde till kapellet med blommor och bad.

Ingolfs tandvärk är också mycket bättre.

Ni får förlåta mig jag ej har kunnat svara Er på bloggen med de internetproblem vi har här just nu, men jag framför mitt varmaste tack till var och en från hjärtat, jag ska svara så fort det fungerar här igen.

Vår vän som bodde här mår riktigt bra nu skönt.

Jag tror vi måste sluta för idag och hoppas på en längre rapport i morgon.

Ha det bra alla därhemma och var rädda om Er så hörs vi under dagen-morgondagen.

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista