Idag blev det ett besök på immigrationsmyndigheten. Foto: Privat.
Cha-Am

"Ikväll blir det allt ett glas rödvin att fira med"

Hej, godmorgon Sverige, Norge och Finland !

Oj här har Ni en överlycklig 96 -åring ska Ni tro. Vi åkte till sjukhuset kl 07.00 i morse och jag måste erkänna jag kände mig litet orolig, brukar ej göra det annars, blodprover togs, blodtryck, hjärtat kollades, NI TROR NOG MEJ EJ MEN ALLT VAR NU I TOPP, doktorn sa att värdena var lika bra som en 50 åring, skojade väl, men tänk att "allting ordnar sig"

Där var säkert 1000 personer på sjukhuset men som utlänning har man förtur här, så jag kom in efter 20 minuter och sen blev det blodprov. Mens vi väntade på resultatet körde Tack och Ingolf till immigrationsmyndigheten som ligger alldeles vid sidan av sjukhuset, jag satt där själv och väntade (inga problem) så många kom vinkade pratade men jag förstod ju inget alls. Men de var rädda om mig och en kom men en juiceflaska till mig, Ja så omtänksamma är Thailändarna. Ingolf skulle förlänga sitt visum. Det fanns inga lediga stolar att sitta på så Tack hämtade en rullstol till mig som jag satt i.

Har ny tid för kontroll om 2 månader, tacka alla för tips Ni givit har faktiskt mer än Ni anar följt Era tips och råd, tack också för alla trevliga svar på bloggen.

Ikväll blir det allt ett glas rödvin att fira med, sen klockan 1.45 i natt sitter jag med svensk vimpel och hejar fram blå gult till seger, t o m Tack ska gå upp se matchen. Jag tippar 1-0 Sverige. Vad tippar Ni?

Ja jag är så glad att jag har svårt beskriva det i ord, trodde kanske min tid började närma sig slutet, men löftet att fira 100 årsdagen med Er kvarstår.

Vädret här är mulet och regnet hänger i luften men väldigt varmt 29 grader, ska Nu gå ut på altanen med en bok lägga upp fötterna som Ni tipsat mig om och bara njuta av livet.

På hemvägen från sjukhuset stannade vi vid en firma som klär om soffor, Ingolf råkade hälla "moskitospray" på soffan och lädret sprack på flera ställen, kan Ni tänka Er de kommer hämtar soffan(14 dagar) och kostnaden för att stoppa klä om den är ej mer än 1.500 kronor har ju två fåtöljer som tillhör soffan och de är helt ok. Ytterligare en positiv sak idag.

Mina kära vänner det blir en kort men glädjande rapport idag, är allt lite omtumlad ännu efter sjukhuset. Ha det jättebra var rädda om Er och skriv jag blir alltid lika glad höra av Er.

Många varma kramar till Er alla

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista