Foto: Privat
Cha-Am

"I natt ska jag se Danmark spela mot Portugal"

Hejsan, godmorgon i Sverige,Norge Finland !

I dag har vi en solig dag men behaglig temperatur, fick besök av Gunnar på morgonen han skulle ut till Lagun simma, ville Ingolf skulle följa med men han har drabbats av något magvirus och mår inget vidare, det går ju över som tur är.

Själv känner jag mig i riktigt bra form, rensade bland blommor och räfsade upp flera timmar i går. Men sen kom Tack och skällde på mig och jag fick allt sätta mig på en stol med en bok och ha fötterna på en pall.

Idag är det dessutom min favoritdag onsdag, är  på väg om en stund mata aporna,har faktiskt bakat lite kanelbullar med (Monicas man inspirerade mig) får se om de gillar det. Det är också roligt se när de kommer rusandes nerför berget långt innan vi nått fram,de hör motorljudet från vår bil. Ja detta är veckans höjdpunkt för mig.

Annars har vi en städdag idag, jag nere Tack uppe, det är lättstädat med marmorgolv och en heltäckningsmatta att dammsuga.

Usch vaknade i natt kl 0200 att någon bankade på mitt fönster, jag tände lampan tittade ut men där fanns ingen, jag tänkte jag inbillat mig, men när jag släckte fortsatte det knacka, jag tände igen och efter det upphörde allt.Kan ej förklara vad detta var men någon inbillning var det ej och här är höga murar runt huset så det är allt svårt komma in, dessutom har vi järngaller för fönstren.

I morgon blir det allt Lagun och lite vatten för mig jättelängesedan jag var där eftersom jag ej velat åka dit p.g.a. njurbesvären.Ska bli skönt trevligt komma dit igen.

I natt ska jag faktiskt gå upp och se Danmark spela mot Portugal, Danskarna har imponerat med seger över Holland, vi får väl hålla på vårt grannland nu när Svenskarna är så dåliga.

Hur är vädret på olika platser hemma, kom med rapport snälla Ni.

Nu önskar jag Er en trevlig dag och njut av Svensk sommar, den är trots allt det bästa som finns,

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista