Cha-am

"Ansiktet från pannan ner till munnen är rödsvart"

Hej alla mina vänner runt om i världen !

Ja hade Ni sett mig nu hade Ni gått och gömt Er, hela ansiktet från pannan ner till munnen är rödsvart och ögat har svullnat igen så jag ser knappt något nu.

En ordentlig smäll var det och hela dagen i går hade jag huvudvärk, men det har släppt nu, men däremot har jag jätteont över pannan och ner mot munnen, men detta kommer ju gå över så det är inget att gnälla över. Får hålla mig stilla några dagar sedan är jag säkert ok igen, ja på måndag mina vänner får Ni bloggen utan något "jämmer".

Noie är totalt chockad och han vill ej titta på  mig, han säger till Tack "mamma varför tar du ej farmor till sjukhus", ja, det har hon velat men inte jag, detta är ju inget de kan göra något åt och om jag fick en liten hjärnskakning? är den borta nu för huvudvärken har ju släppt. Skrattar själv när jag ser mig i spegeln. "Allting ordnar sig"

Vi har regn regn idag när jag tittar ut, skönt för då får jag inget dåligt samvete jag inte är och grejar i trädgården. Men här är varmt 29 grader sa Ingolf precis.

På tal om Ingolf var han hos tandläkaren här i Cha Am i går, de kunde ej hitta var felet var, nu har han bestämt sig för att nästa vecka åka till Bangkok internationella sjukhus, där de har en specialavdelning även för tandläkare. Detta är ju inte klokt de sa bara åt honom att äta värktabletter, men det botar ju inte, han tror själv det är en infektion för det knakar också i käkbenet hela tiden han öppnar munnen. Tycker mer synd om honom än mig själv.

Oj här var 2 par från Sverige i går för att hälsa på mig men Tack fick tala med dem i grinden och sa att jag ramlat slagit mig och ligger vilar, de lämnade blommor och skulle komma igen nästa vecka, läser Ni detta välkomna tillbaka och tack för blommorna.

Luck, hunden ser ut att skämmas när han ser mig eller också är han rädd när han ser mitt ansikte, stackarn var ju bara glad och är helt oskyldig.

Tack snälla rara Ni för alla hälsningar och min ursäkt att jag inte svarar Er som jag brukar, men fr o m måndag blir det ändring på det.

Ser att på många håll därhemma fortsätter det dåliga vädret, men såg också i Expressen att sommarvärme är på gång så misströsta inte.. Gör som jag ta en bok sitt koppla av med något "gott" att dricka vad Ni nu gillar. Själv har jag ju aldrig druckit vare sig kaffe eller the ,så det blir lite olika drycker men ett glas rött vin till boken är inte helt fel.

Vad ska Ni hitta på i helgen? Linnea jag tycker du är flitigare än jag du hittar på saker hela tiden, ta det lit lugnt du med.

Precis nu ringde Kjell och ville komma dricka kaffe men Tack sa att det inte passade idag eftersom jag inte var ok, Kjell är en mycket trevlig "grabb", han stormtrivs föresten med livet i Thailand precis som jag.

Ja det blev mycket gnäll i dagens blogg inte meningen trötta ut Er med mina krämpor, så det blir som jag sa innan bättring på den punkten på måndag.

Nu vill jag önska Er alla en trevlig fredag och en riktigt riktigt trevlig helg, sen hoppas jag Ni ser till att jag har att göra hela måndagen med att svara Era inlägg på bloggen,

Tills dess, varma kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista