Foto: Privat
Cha-am

Jag sitter som klistrad och ser det mesta i OS"

Hejsan mina vänner var Ni än befinner Er.

Här sitter på morgonen en glad tant, proverna hos doktorn visade sig vara perfekta, men fick order ta det lugnt ett tag till. Får lyda doktorn och Er. Tog och kollade hjärta, reflexer och lite annat med och allt var bra, doktorn sa t o m "du har ju bättre reflexer än jag".

Och idag är det onsdag och mina apor, fråga om jag ser fram emot detta, hoppas nu de ej glömt bort mig?

Skulle åkt till Lagun men det är ej väder för att sitta där idag, mulet men varmt, faktiskt tittar solen fram nu, kanske det blir en tur ändå?

Läser att vädret på de flesta platser inte är det bästa, tycker synd om de som nu börjat jobba igen och haft så lite sol, bad.

Idag kommer Kjell med fru och dricker kaffe, han har nya böcker med sig, känner jag honom rätt vill han nog ha en öl med.

Tack för alla trevliga svar och idag har jag som jag lovade svarat Er, hoppas jag ej glömt bort någon för det var ej meningen i så fall.

Vad kul för vår brottare som fick bronsmedaljen efter domarskandal och gå upp med denna värk, bara det är värt en guldmedalj. Kul för Sverige med medalj i brottning igen.

Ja, jag sitter som klistrad och ser det mesta i OS, men favoriten är ändå friidrotten.

Noie barnbarnet vill varje dag han kommer hem höra något jag berättar när jag var ung, igår talade jag om när hans pappa då 7 år och gick i första klass hade bjudit hem lärarinnan, jag stod i brygghuset och tvättade när jag hörde någon komma och där stod hans lärare med blommor i handen, hon sa "var det ej idag jag skulle komma", jag var chockad men sa nej det var i morgon, men det gör inget välkommen. Var bara att gå upp klä om mig och ta fram lite kakor och kaffe. Men fråga om detta kändes hemskt. När Noie hörde detta sa han "mamma jag ska göra som pappa gjorde och bjuda hem läraren", skulle inte förvåna mig han gör det och säger inget. Han skrattade åt detta i 5 minuter.

Tyvärr bet den gamla hunden ihjäl en katt som kommit in på vår tomt igår, tråkigt men inget vi kunde göra något åt, hände mitt i natten.

Tack håller nu på att byta vatten i de två akvarium vi har, hon gör detta 1 gång i veckan och jag tycker hela tiden det ser så jobbigt ut, men det blir vackert när det är klart.

Fick också telefon från de finska familjer som var här och som jag ej kunde ta emot när jag var sjuk, men i morgon kommer de. Men sen får jag allt lyda Er, ta det lugnt ett tag.

Från Södra Thailand rapporteras också om stora mängder med vatten, problem efter mycket regnande, många många vägar går ej komma fram på. Stackars människor där. Det problemet har vi som tur är ej i Cha Am.

Tänk va bra vi turister har det på sjukhuset i Hua Hin, vi betalar 200 bth och då kommer vi direkt in till en läkare, tog nog 2 minuter för mig sen var jag inne. Där är alltid otroligt mycket folk och de kan få sitta vänta i flera timmar innan de kommer in, det var också en hel del turister där som kände igen mig hejade och vinkade, kul.

Ja mina kära vänner det får nog bli allt för idag, lovade ju ta det lite lugnt ett tag till. Ha det nu bra alla,var rädda om Er och njut av dagen även om det regnar, man får glädjas åt vara frisk och kry.

Hoppas få svara många i morgon,

Tusen kramar till Er alla,

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".